<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny og forbedret rensel ge
Ny og forbedret renselåge

Annonce

Ny og forbedret renselåge

Når de nye moduler, NEM Ø16 og NEM Ø20, kommer på markedet, bliver det med en helt ny type renselåge. Den nuværende, runde renselåge i aluminium, bliver erstattet af en firkantet renselåge i hvidlakeret stål med et mere tidssvarende udseende.

Med den nye form og den hvide lakering, får renselågen et mere moderne og diskret udseende, og er tilpasset designet i moderne hjem.

Den nye renselåge bliver åbnet med en nøgle på samme måde som vores Rondo skorstensystem. Det er en klar forbedring i forhold til den gamle aluminiumslåge, som havde et svagt punkt i lukkemekanismen ved hårdhændet behandling.

Ekstra nøgler til den nye renselåge kan bestilles separat her: Kontakt os

Renselågen bliver som hidtil leveret monteret i et modul, men kan naturligvis bestilles separat til eftermontering. Hvis renselågen bestilles til eftermontering, kan man nu selv vælge, om den skal monteres som venstre- eller højrehængt.

Schiedel-ISOKERN

Schiedel ISOKERN A/S

Schiedel ISOKERN har sin oprindelse i det danske firma ISO-KÆRN, der blev grundlagt i 1950 af skorstensfejermester Reinholdt Christensen. ISO-KÆRN skiftede sidenhen navn til det mere internationale ISOKERN, og voksede gennem årene til en betydelig eksportvirksomhed. I 2001 blev ISOKERN opkøbt af den tyske skorstensproducent Schiedel GmbH & Co. KG.

 

Schiedel GmbH & Co. KG er i dag ejet af den nyetablerede BMI Group, som står for firmaerne Braas, Monier og Icopal

 

Schiedel ISOKERN er den seriøse samarbejdspartner der kan levere skorstensprodukter, nøje tilpasset de enkelte landes specifikationer og fremtidens krav.

Kontaktinformation
Schiedel ISOKERN
Industrivej 23
7470 Karup J
Tlf:+45 70 10 20 11
Web:
Email:   salg@schiedel.dk