<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Sommeren 2017 skal foreg p terassen
Sommeren 2017 skal foregå på terassen!

Annonce

Sommeren 2017 skal foregå på terassen!

Der er en klar tendens til, at danskernes hyggeaktiviteter flyttes ud i haven og ud på terrassen. Og vi vil ikke længere nøjes med at opholde os udendørs mens solen skinner. Vi vil have det hele med. Vi vil sidde på terrassen, og nyde naturen, vores omgivelser, familie og venner så længe som overhovedet muligt. Og med en Kingfire Nordic pejs fra Schiedel ISOKERN, gør man terrassen til et fantastisk samlingssted.

Den næste sæson for udendørs pejse starter lige om lidt! Og derfor har vi gjort det endnu nemmere, at bygge en pejs. Vi har nemlig lavet pakker med alt, hvad der skal bruges, på samme måde som med vores skorstene. En komplet pejs som vist på billedet* (*grillrist kan ikke bestilles pt.), kan bestilles i 5 forskellige størrelser med alle dele:

  • Pejs
  • Ildfaste sten
  • 0,75m/0,9m skorsten (afhængig af type)
  • Ildfast mørtel
  • Komplet skorsten med afdækning, topring og tag
  • Skorstenslim
  • Skorstenspuds til hele pakken

De 5 størrelser kan ses på vores hjemmeside her: Pejse

Nyd også lige, hvor nemt det er, at bygge en Kingfire Nordic i animationen nedenunder.

Schiedel-ISOKERN

Schiedel ISOKERN A/S

Schiedel ISOKERN har sin oprindelse i det danske firma ISO-KÆRN, der blev grundlagt i 1950 af skorstensfejermester Reinholdt Christensen. ISO-KÆRN skiftede sidenhen navn til det mere internationale ISOKERN, og voksede gennem årene til en betydelig eksportvirksomhed. I 2001 blev ISOKERN opkøbt af den tyske skorstensproducent Schiedel GmbH & Co. KG.

 

Schiedel GmbH & Co. KG er i dag ejet af den nyetablerede BMI Group, som står for firmaerne Braas, Monier og Icopal

 

Schiedel ISOKERN er den seriøse samarbejdspartner der kan levere skorstensprodukter, nøje tilpasset de enkelte landes specifikationer og fremtidens krav.

Kontaktinformation
Schiedel ISOKERN
Industrivej 23
7470 Karup J
Tlf:+45 70 10 20 11
Web:
Email:   salg@schiedel.dk