<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Staalskorsten bolig
Stålskorsten til din bolig

Annonce

Stålskorsten til din bolig

Schiedel koncernen, som Schiedel ISOKERN er en del af, producerer og markedsfører et bredt sortiment af stålskorstene til brug i boliger. Stålskorstene (med undtagelse af Prima Plus renoveringsrør) er dog ikke en del af det program, som Schiedel ISOKERN markedsfører i Danmark men vi er i øjeblikket i gang med at afdække markedet og sammensætte det rette program. Efterfølgende finder du en oversigt over de serier, vi forventer at introducere samt, hvad der kendetegner dem.

 

Sortimentet generelt

Sortimentet består af 2 røgrørsserier og 3 skorstensserier. Alle 5 produktserier har et bredt program og rummer de nødvendige løsninger inden for røgrør, overgange, isoleret skorstene, skorstensafslutninger, bøjninger, t-stykker med videre.

 

Du kan læse mere omkring vores sortimentet, specifikationer mm. på vores hjemmeside:
Stålskorstene til bolig

 

Schiedel-ISOKERN

Schiedel ISOKERN A/S

Schiedel ISOKERN har sin oprindelse i det danske firma ISO-KÆRN, der blev grundlagt i 1950 af skorstensfejermester Reinholdt Christensen. ISO-KÆRN skiftede sidenhen navn til det mere internationale ISOKERN, og voksede gennem årene til en betydelig eksportvirksomhed. I 2001 blev ISOKERN opkøbt af den tyske skorstensproducent Schiedel GmbH & Co. KG.

 

Schiedel GmbH & Co. KG er i dag ejet af den nyetablerede BMI Group, som står for firmaerne Braas, Monier og Icopal

 

Schiedel ISOKERN er den seriøse samarbejdspartner der kan levere skorstensprodukter, nøje tilpasset de enkelte landes specifikationer og fremtidens krav.

Kontaktinformation
Schiedel ISOKERN
Industrivej 23
7470 Karup J
Tlf:+45 70 10 20 11
Web:
Email:   salg@schiedel.dk