<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Staalskorsten industri
Stålskorsten industri

Annonce

Stålskorsten industri

 
Schiedel koncernen, som Schiedel ISOKERN er en del af, producerer og markedsfører et bredt sortiment af stålskorstene til industrielt brug.
 

Schiedel ISOKERN har hidtil ikke været aktive på det industrielle BtB marked, men vi er i øjeblikket i gang med at analysere markedet.

 

Da vi har nem adgang til stålskorstenene internt i koncernen, er I meget velkomne til at kontakte os, hvis I søger en løsning.

 

Læs mere om vores sortiment ved at besøge vores hjemmeside:
Stålskorstene til industri

Schiedel-ISOKERN

Schiedel ISOKERN A/S

Schiedel ISOKERN har sin oprindelse i det danske firma ISO-KÆRN, der blev grundlagt i 1950 af skorstensfejermester Reinholdt Christensen. ISO-KÆRN skiftede sidenhen navn til det mere internationale ISOKERN, og voksede gennem årene til en betydelig eksportvirksomhed. I 2001 blev ISOKERN opkøbt af den tyske skorstensproducent Schiedel GmbH & Co. KG.

 

Schiedel GmbH & Co. KG er i dag ejet af den nyetablerede BMI Group, som står for firmaerne Braas, Monier og Icopal

 

Schiedel ISOKERN er den seriøse samarbejdspartner der kan levere skorstensprodukter, nøje tilpasset de enkelte landes specifikationer og fremtidens krav.

Kontaktinformation
Schiedel ISOKERN
Industrivej 23
7470 Karup J
Tlf:+45 70 10 20 11
Web:
Email:   salg@schiedel.dk