bax_bilspærre-bevægelse

Bilspærrer skaber større tryghed i byerne

Smekab Citylife tilbyder fleksible bilspærrer, der skaber sikre gårdmiljøer, sænker farten for cykler og knallerter og giver let adgang for arbejdskøretøjer.

 

billede3

BAX er vores nyeste og mest fleksible og alsidige bilspærre med flere forskellige muligheder for åbning: nøgle, personlig nøglebrik, fjernstyring med personlig fjernbetjening, kode og GSM-system til personlig adgang med mobiltelefon.

 

Smekab Citylife forhandler, udvikler og monterer et alsidigt udvalg af byrumsinventar, der medvirker til øget sikkerhed og trivsel i byerne. I Danmark er vi nok mest kendt for vores afspærringsløsninger, såsom pullerter, bomme og bilspærrer.

 

Netop afspærringsløsningerne har siden 1970’erne været en stor del af vores sortiment, som til stadighed udvikles. Vores produkter benyttes i hele Norden, og det er ikke uden grund.

 

billede1

BIR - populær bilspærre med spiralfjeder for let adgang med arbejdskøretøjer

 

Smekab Citylife tilbyder et bredt sortiment af fleksible bilspærrer, der skaber rolige, trygge og bilfri miljøer. Gennemtænkt placerede bilspærrer bidrager også til at sænke hastigheden for cykler og knallerter.

 

Vores bilspærrer er produceret af kraftige og slidstærke materialer, så de kan holde til mange års brug. De er udstyret med brugervenlige funktioner og fleksible åbne- og låsesystemer, der opfylder alle tænkelige behov og ønsker.

 

galleri1
galleri2
galleri3
galleri4
 
 

 

Vores mest fleksible varianter af bilspærrer, såsom BAX og TRAX kan endda fjernbetjenes, åbnes med kodelås, trykknap, nøglebrik eller mobiltelefon etc. TRAX er specielt udviklet med tanke på folk med nedsat syn.

 

BIR er en populær bilspærre, som i stedet for lås er udstyret med en kraftig spiralfjeder. Det betyder, at et køretøj kan passere en lukket bilspærre, uden at man behøver at bruge nøgle. Perfekt til at lette passagen for arbejdskøretøjer ved eksempelvis græsslåning og snerydning eller anden nødvendig trafik.

 

billede4

BGH er en bilspærre til en overkommelig pris, som låses med en hængelås. BGH kan dreje 360° og kan låses for hver 90° vinkel.

 

Vil du vide mere om Smekab Citylife og vores produkter, så kontakt vores personale: Per Bruun tlf. 23 69 76 76 og Tina Søegaard tlf. 54 33 77 33.

 

Få en uforpligtende snak om hvordan, vi kan hjælpe dig, eller besøg vores hjemmeside for mere inspiration.