207_hoermann-produktbild-smekab-citylife-05

Pullerter for en hver smag til et hvert formål

Pullerter bruges rigtig mange steder i bybilledet og på både offentlige og private parkeringsarealer. Pullerter skaber orden og afgrænsning og beskyttelse, der hvor de opstilles.

 

Smekab Citylife udvikler, producerer og forhandler et større sortiment af pullerter med flere forskellige funktioner til forskellige formål.

 

sr-classic
SR Classic er en helt simpel fastmonteret pullert i rustfrit stål. Den er populær, fordi den er billig, robust og synlig.

 

Udvalget spænder fra helt enkle fastmonterede eller aftagelige pullerter til den terrorsikrende pullert med hydraulisk hæve/sænkefunktion. Du kan også finde pullerter med mulighed for indbygget LED-belysning, hvilket skaber et trygt miljø i de mørke timer.

 

Vores brede sortiment tilgodeser de mange forskellige efterspørgsler, der er i markedet. Vi kan næsten altid imødekomme ønsker, der passer ind i det offentlige rum eller det private område.

 

d5857-donat
DONAT er en af flere pulltere, hvor æstetik og sikkerhed følges ad. Den har mulighed for indbygget LED-belysning i toppen.

 

Vores produktsortiment er nøje udvalgt i forhold til materialer, design, funktion, æstetik og pris. Vi har noget for en hver smag og et hvert budget.

 

hörmann
elias
isac
mielon
bix
 
 

 

Se hele sortimentet af pullter på vores hjemmeside eller kontakt os for mere information.

 

Kontaktinformation