<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> UPCYCLING BANER VEJEN TIL EN BAeREDYGTIG FREMTID
Smekab Citylife

Annonce

Upcycling baner vejen til en bæredygtig fremtid

Upcycling, eller kreativt genbrug, er et begreb man møder oftere og oftere, og det er der en god grund til. Upcycling er den proces, hvor man med rest- eller spildprodukter skaber nye produkter eller sågar helt nye materialer. 

 

Der findes flere gode eksempler på forretningseventyr, der er startet med upcycling. Som kun 19 årig opdagede danske Sophie Trelles-Tvede, at hun kunne bruge et stykke spiralledning fra en fastnet telefon som hårelastik. Den interimistiske elastik var både behagelig at have i håret, og lavede ingen grimme mærker i håret, når hun slog hestehalen ud igen. 

 

Med den viden startede hun et firma ved navn Invisibobble, som sælger spiralformede hårelastikker. I dag har Sophies firma over 100 ansatte, og omsætter for 150 mio om året, og elastikkerne sælges i mere end 70 lande verden over.

 

pix-pix-steel-seating-unit-01-gallery-preview-1920x0@2x (2)

 

PIXEL er et unikt møbel, skabt med henblik på bæredygtighed

 

KREATIVT GENBRUG SKABER CIRKULÆR ØKONOMI

I tekstilbranchen er upcycling også et varmt emne. Her genvinder man til eksempel stofrester fra tøjproduktionen, og spinder nyt stof af bomuldsfibrene. En proces, der skåner miljøet for store mængder vand og kemikalier.

 

I vores sortiment af udendørsmøbler finder man bl.a. det superhårdføre og bæredygtige genbrugsmateriale Resysta, som består af 60% risskaller tilsat mineralsk olie og salt. Dette produkt er ideelt som træerstatning til møbler, der skal kunne modstå vind og vejr, sol, frost, skadedyr og skimmel.

 

Se det aktuelle sortiment af Resysta møbler her

 

 

 

pix-pix-wood-steel-seating-unit-08-gallery-preview-1920x0@2x (2)
pix-pix-wood-steel-seating-unit-19-gallery-preview-1920x0@2x
pix-pix-wood-steel-seating-unit-10-gallery-preview-1920x0@2x
01-pix-pix-wood-steel-seating-unit-11-gallery-preview-1920x0@2x (1)
pix-pix-wood-steel-seating-unit-12-gallery-preview-1920x0@2x
 
 

 

 

Med adskillige prestigefyldte priser, er PIXEL eksemplet på en god idé, der har slået an

 

MØBLER UDVIKLET MED HENBLIK PÅ BÆREDYGTIGHED

Vores hæderkronede leverandør mmcité Street Furniture har skabt deres egen succeshistorie baseret på upcycling. De har nemlig designet og produceret en prisvindende møbelserie ved navn PIXEL ud fra restmaterialer fra deres egen møbelproduktion.

 

PIXEL er unik, ikke kun konceptuelt, men også på grund af de store variationsmuligheder. Med firkantede moduler som udgangspunkt er der mulighed for at udbygge siddepladser og arrangementer i et uendeligt antal kombinationer og udførelser. 

 

Sæderne består af trælameller eller rundstål, som kan arrangeres i forskellige mønstre for tilsammen at skabe en spændende pixelmosaik. Desuden kan de forsynes med ryglæn og kombineres med blomsterkummer.

 

pix-pix-wood-steel-seating-unit-09-gallery-preview-1920x0@2x (1)

 

PIXEL fås i kombination med blomsterkumme, så man kan tilføre lidt ekstra grønt til byrummet

 

Materialerne består af genvundne metaller og trærester fra produktionen, som ellers ville være blevet kasseret. Med PIXEL har man skabt et bæredygtigt produkt, der er æstetisk unikt, og som tilfører noget helt nyt til det offentlige rum. 

 

Ved at tænke i disse baner, er det muligt at skabe et økonomisk og økologisk bæredygtigt produktionsapparat, som fastholder en klimavenlig kurs for fremtiden - uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller pris.

 

 

Vil du vide mere om Smekab Citylife og vores produkter, så besøg www.smekabcitylife.dk.dk eller kontakt vores danske country manager Per Bruun på tlf. 23 69 76 76.

Kontaktinformation
Smekab Citylife
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Tlf:+45 2369 7676
Email:   per.bruun@saferoad.dk