<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> STENI Colour
STENI Colour

Annonce

STENI Colour

STENI Colour er facadeplader, som består af glasfiberarmeret polymerkomposit med en glat overflade af elektronhærdet akryl.

Med STENI Colour kan du vælge mellem 60 standardfarver og tre glansgrader eller vælge din helt egen farve baseret på NCS eller RAL. Her kan du virkelig lege med farver og sætte dit helt eget præg på bygningen.

 

Pladerne monteres som ventileret beklædning og kan monteres året rundt – uanset temperatur og vejrforhold.

 

STENI Colour kræver minimal vedligeholdelse og kan rengøres med de fleste rengøringsmidler, der anvendes til almindelig facaderens. Med et miljøvenligt rengøringsmiddel kan du også fjerne graffiti, uden facadepladerne er forbehandlet, og uden at pladen tager skade. Pladerne tåler brug af højtryksspuler.

 

Fordele ved STENI Colour facadeplader:

 

·       60 standardfarver og tre glansgrader

·       40 års funktionsgaranti

·       60 års dokumenteret levetid (SINTEF)

·       Enkel montering

·       Vedligeholdelsesfri og nem rengøring

·       Slagfast

·       Miljøvenlig

·       UV-bestandig

·       Formatfleksibel

Frostsprænger og delaminerer ikke

Steni

Steni

STENI leverer arkitektoniske udtryk, som folk lægger mærke til – og husker for æstetik og kvalitet. Facade- og tagløsningerne fra STENI giver arkitekter og bygherrer mulighed for at designe bygninger med unikke udtryk, der holder i generationer.

Kontaktinformation
STENI DANMARK A/S
Galoche Allé 12
4600 Køge
Tlf:+45 70 27 01 22
Web:
Email:   steni@steni.dk