<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> STENI Vision
STENI Vision

Annonce

STENI Vision

STENI Vision er facadeplader af glasfiberarmeret polymerkomposit med en trykt glat overflade af elektronhærdet akryl.

 

Steni Vision er den første facadeplade, der giver dig mulighed for at designe facader, præcis som du ønsker det. Det gør det muligt at skabe dit eget unikke facadeudtryk. Du får et væld af muligheder i forhold til udformning og dekoration. Du kan fx gøre brug af egne fotos, illustrationer og andre motiver.

 

Med unikt designet print i valgfrie farver er det kun fantasien, der sætter grænser. STENI Vision gør det muligt at lege med forskellige udtryk, slippe kreativiteten løs og tilføre bygninger kulør og sjæl, der afspejler bygningens og brugernes identitet.  

 

STENI Vision kan også anvendes i kombination med STENI Colour eller andre produkter fra STENI.

 

Pladerne monteres som ventileret beklædning og kan monteres året rundt – uanset temperatur og vejrforhold. STENIs facadeplader er 100 procent diffusionstætte, hvilket betyder, at de kan holde til at stå nedsænket i vand.

 

Facadepladerne kræver minimal vedligeholdelse og kan rengøres med de fleste rengøringsmidler, der anvendes til normal facaderens.

 

Fordele ved STENI Vision facadeplader:

 

·       Ubegrænsede muligheder for eget udtryk

·       40 års funktionsgaranti

·       60 års dokumenteret levetid (SINTEF)

·       Enkel montering

·       Vedligeholdelsesfri og nem rengøring

·       Slagfast

·       Miljøvenlig

·       UV-bestandig

·       Formatfleksibel

·       Frostsprænger og delaminerer ikke

Steni

Steni

STENI leverer arkitektoniske udtryk, som folk lægger mærke til – og husker for æstetik og kvalitet. Facade- og tagløsningerne fra STENI giver arkitekter og bygherrer mulighed for at designe bygninger med unikke udtryk, der holder i generationer.

Kontaktinformation
STENI DANMARK A/S
Galoche Allé 12
4600 Køge
Tlf:+45 70 27 01 22
Web:
Email:   steni@steni.dk