<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Terra by STENI
Terra by STENI

Annonce

Terra by STENI

Terra by STENI er en sokkelplade af glasfiberarmeret polymerkomposit med en kerne af sten og en overflade af knust natursten. Det gør den til markedets mest solide og rengøringsvenlige plade. Materialet har en ydeevne, som giver lang levetid og den bedste totaløkonomi.

 

Sokkelpladen er utrolig velegnet til beklædning af sokler, da den forbedrer isoleringsevnen. Det reducerer risikoen for skimmelsvamp og frostsprængninger i soklen. Terra by STENI kan desuden også bruges til at beklæde garager og støttemure.

 

Terra by STENI leveres i standard grå, hvid og sort natursten, som giver et pænt og varigt udseende på soklen år efter år.

Sokkelpladen monteres som ventileret beklædning, der giver klare fordele:

·       Soklen holder sig tør

·       Frostsprængning i soklen reduceres

·       Soklens isolationsevne forbedres

·       Skimmeldannelse reduceres

·       Soklen rottesikres

Der er 25 års garanti på Terra by STENI.

Steni

Steni

STENI leverer arkitektoniske udtryk, som folk lægger mærke til – og husker for æstetik og kvalitet. Facade- og tagløsningerne fra STENI giver arkitekter og bygherrer mulighed for at designe bygninger med unikke udtryk, der holder i generationer.

Kontaktinformation
STENI DANMARK A/S
Galoche Allé 12
4600 Køge
Tlf:+45 70 27 01 22
Web:
Email:   steni@steni.dk