<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> sundolitt radon safety
Sundolitt RadonSafety

Annonce

Sundolitt RadonSafety

- nemt suglag for terrændæk

 

Download reference her


Sundolitt har haft fornøjelsen af at være leverandør af isolering til Ny ALDI i Holbæk . Leverancen bestod blandt andet af Sundolitt RadonSafety plader.
 
Sundolitt RadonSafety har vist sig som en nem løsning på suglag under terrændæk. Læs nyhedsbrevet om entreprenørfirmaet Erling Jensen A/S’ erfaringer med brug af Sundolitt RadonSafety.

 
Sundolitt RadonSafety


·         anvendes som suglag i terrændæk
·         kan så længe laget ikke er aktivt med sug bidrage til terrændækkets isolans
·         leveres i 2 trykstyrke (S80 og S150) hvilket gør det muligt, at føre pladen sammen med Sundolitt isolering ubrudt ind under terrændæk med stabiliserende vægge.
 
Sundolitt RadonSafety udlægges nemt på afrettet sandlag og som underlag for terrændækisolering

Sundolitt

Sundolitt

40 år har Sundolitt leveret EPS – ekspanderet polystyren – til det danske marked. På moderne fabrikker producerer vi isoleringsmateriale til byggebranchen samt emballager til gartneri- og fødevarebranchen samt til teknisk industri.

 

Vore isoleringprodukter markedsføres under varemærket Sundolitt. De emballageløsninger vi tilbyder i EPS markedsføres under varemærket Sunpack.

Kontaktinformation
Sundolitt
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Tlf:70 11 10 20
Web:
Email:   danmark@sundolitt.com