<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Altan og facadeleverandoer faar ny skandinavisk direktoer
Sunparadise Danmark

Annonce

Altan- og facadeleverandør får ny skandinavisk direktør

 

I marts tiltrådte Kristian Petermann stillingen som ny adm. direktør for Sunparadise i Skandinavien og er dermed blandt andet ansvarlig for altan- og facadeleverandørens danske aktiviteter.

 

Sunparadise, der i Danmark tidligere hed Windoor, har siden 1985 leveret altanløsninger, facadesystemer, udestuer og vinterhaver i aluminium og glas. I Skandinavien varetages aktiviteterne igennem datterselskaberne i Danmark, Norge og Sverige, der i marts fik ny adm. direktør, nemlig 41-årige Kristian Petermann fra Skåne.

 

Selv om Kristian Petermann er ny i Sunparadise, så er han bestemt ikke ny i byggebranchen. Han er oprindeligt uddannet civiløkonom og har en omfattende erfaring fra leverandører af glas- og aluminiumsløsninger, senest som ansvarlig for internationalt projektsalg hos belgiske Reynaers Aluminium.

 

Altaner, pergolaer og udestuer er i høj kurs

Efter at der i mange år har været fokus på køkkener og badeværelser, når der skulle renoveres i de skandinaviske hjem, så oplever Sunparadise nu i stigende grad, at det er altaner, pergolaer og isolerede og uisolerede udestuer, der trender.

 

- I de skandinaviske lande har vi lange mørke vintre og upålidelige somre. Det betyder, at f.eks. glasinddækkede altaner og udestuer i endnu højere grad er med til at øge vores velvære ved at give os mere lys, nogle flere kvadratmeter til hjemmet og muligheden for at være udendørs hele året. Vi investerer generelt mere i de små ’bobler’, som vores boliger er, end vi ser i andre lande, siger Kristian Petermann og fortsætter:

 

- Som ’aluminiumsnørd’ er jeg virkelig imponeret af kvaliteten af de produkter, vi tilbyder hos Sunparadise. Aluminiumsprofilerne er ekstremt stærke og giver en fremragende stabilitet. Det er ikke nødvendigvis noget, som slutbrugerne opdager med det samme, men med tiden vil det have stor indflydelse på holdbarheden og deres oplevelse af løsningen.

 

Ugentlige besøg i Roskilde

Sunparadise Danmark holder til i Roskilde, hvor der er kontor samt et flot showroom, hvor kunder kan blive inspireret og få et kig på produkternes mange muligheder og detaljer.

 

Kristian Petermann kommer til at tilbringe en dag om ugen i Roskilde, hvor han ser frem til at møde Sunparadises dygtige forhandlere samt kunder, som typisk er boligselskaber, bygherrer, entreprenører, rådgivere og arkitekter og private slutbrugere.

 

Kontaktinformation
Sunparadise Danmark
Betonvej 10
4000 Roskilde
Tlf:45 88 18 58 58
Email: