Mød Anika med franske og skandinaviske rødder

Annonce

Mød Anika med franske og skandinaviske rødder

Med elegant design er Anika fuld af ressourcer. Skandinavisk inspireret for sin enkelthed og effektivitet afspejler Anikas design hendes personlighed, med finesse og elegance. Hun er trods alt lavet i Frankrig! De lige linjer passer perfekt til skandinavisk designede møbler, så her vil Anika virkelig komme til sin ret.

 

Anika har en imponerende og bred garderobe! Mat, blank, krom eller farvestærk belægning, hun passer præcist til dit design. Her kan designeren virkelig få sine idéer igennem, og gennemtænke et komplet møbel med hjul, der farvemæssigt afspejler resten af møblet. Det giver helt nye muligheder for inspirerende design.

 

Holdbart og enkelt at montere

Anika er produceret i henhold til REACH og RoHS kravene, er Anika den perfekte samarbejdspartner til alle applikationer indenfor stole, kontormøbler, hjemmemøbler og butiksmøbler. Standarderne EN 12528, EN 12529 og BIFMA er ingen hemmeligheder for hende. Så man er sikker på at ens møbler og stole kan passere igennem enhver test på alle markeder.

 

Anika kan monteres med Tente’s almindelige hjulbesfæstigelser såsom stoletap, gevindtap eller pladetap.

Det betyder at brugere af alle andre Tente møbelhjul uden problemer kan skifte direkte over til Anika.

 

Læs mere om Hjul

 

Fleksibelt tryk

Tente’s koncept ”printed caps” kan også bruges på Anika. Et kvalitets firefarvet tryk, brug af eget billede eller foto kan trykkes direkte på hjulsiderne. De mange fordele det giver berører både hjulets udseende og anvendelse. For designeren indebærer dette en unik mulighed for at tilpasse hjulets design til møblerne og omgivelsernes mønstre. Et velvalgt fredfyldt billede eller et livligt design bidrager stærkt til det endelige helhedsindtryk. For virksomheder kan hjul med logo på møbler og udstyr bidrage med et ensartet udseende, og samtidig reducere risikoen for tyveri. Skoler, hospitaler og andre offentlige institutioner kan på en personlig måde markere produkter, så det er nemt at se hvor de hører hjemme.

 

Kontaktinformation
Tente A/S
Birkemosevej 32
8361 Hasselager
Tlf:+45 / 70 10 82 10
Email:  
M-d-Anika-med-franske-og-skandinaviske-r-dder