<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> N r det gode design skal holdes k rende
Når det gode design skal holdes kørende

Annonce

Når det gode design skal holdes kørende

Tente leverer skræddersyede hjul til blandt andet møbler og hospitalsudstyr – og går meget gerne i tæt samarbejde med arkitekter og designere om ønskehjulet

 

Tekst Tim Panduro

 

En møbelarkitekt får en idé til en reol på hjul. Men hjulet skal gerne matche designets helt særlige farver og finish. Det er ikke muligt blot at finde en stangvare. Hvad gør man så?


Man kan for eksempel kontakte Tentes afdeling i Danmark. Den verdensomspændende virksomhed har siden 1923 produceret hjul til blandt andet møbelindustrien og hospitalsudstyr. Og selv om hylderne naturligvis bugner af standardvarer til de fleste formål, lægger Tente en ære i også at tilbyde unikke løsninger til både store og små kunder.

- Arkitekter og designere kan have vilde ideer og meget specifikke ønsker. Og dem forsøger vi at tilpasse os. Hvis en designer for eksempel ønsker et ravfarvet hjul, får vi vores fabrik i Frankrig til at lave et prøveeksemplar. Vi har også en 3D-printer, så vi kan opfylde helt unikke ønsker, siger Bo Christensen fra internal sale and marketing i Tente Danmark.
Specifikke krav

Virksomheden er vant til ikke kun at tage æstetiske hensyn, når den leverer hjul.

- For eksempel når vi leverer hjul til hospitalsudstyr. Der er naturligvis det rent designmæssige, men der er også en masse specifikke krav til rengøringsnemhed, hvor meget modstand, der skal være i hjulene og den slags, siger Bo Christensen.

Fuldt indblik i designet

For Tente er det vigtigt, at kunderne har fuldt indblik i sortimentet og hurtigt kan indflette det i det design, de er i gang med.

- Når vi har nyheder, tager vi rundt til vore kunder for at præsentere dem, og vi holder i det hele taget tæt kontakt med designere og arkitekter for at sikre os, at vi altid er opdateret på de seneste strømninger, siger Bo Christensen, der også fortæller, at virksomheden ikke holder kortene tæt til kroppen, når det handler om produkternes specifikationer. Således ligger alle tegninger til hjul tilgængelige på virksomhedens hjemmeside, så de kan hentes af designere og tegnestuer i formater, som kan bruges i langt de fleste designprogrammer.
 
Kontaktinformation
Tente A/S
Birkemosevej 32
8361 Hasselager
Tlf:+45 / 70 10 82 10
Email:   info@tente.dk
N-r-det-gode-design-skal-holdes-k-rende