Thors Gamma combination  LH

Byrumssikring med Gamma sikringsbænk

Teknologisk Institut har beregnet Gamma plinten og godkendt den til at kunne modstå et tryk på 25 ton. Det betyder, at Thors Design kan anbefale Gamma som en permanent, multifunktionel byrumssikring, der også kan anvendes som bænk.

 

Der er både praktiske og æstetiske fordele ved Gamma som sikringsbænk i et byrum.

 

thorsdesign_0075

 

De praktiske fordele er bænkens oplagte funktion som terrorsikring. Teknologisk Instituts beregning beviser bænkens evne til at modstå en høj skubbebelastning.

 

Særligt er det værd at nævne de æstetiske fordele ved at anvende Gamma sikringsbænk som byrumssikring. Gamma er produceret i azobétræ, der har sin oprindelse i Afrika. Thors Design henter træet fra nedlagte, danske færgelejer, og genanvender det til at producere både Gamma og andre møbler og indretninger på bestilling.

 

Læs også: Skab et godt indeklima i mødelokalet med træmøbler fra Thors Design

 

Sikkerhedsbænken har fra start en mørkebrun farve, men hvis den placeres i et udendørs miljø, vil den med tiden få en lysegrå farve, og i højere grad gå i ét med sine omgivelser. Denne egenskab er en fordel, da borgere, med den rette placering af bænken, ikke ville være begrænsede i at kunne bevæge sig frit rundt.