Topbillede

Få skræddersyet et bord der fortæller en helt særlig historie

Leder du efter et nyt bord? Og har du helt særlige ønsker til mål og materialer? Få dine ønsker opfyldt hos Thors Design, som er specialister i at lave alle typer borde på bestilling i genanvendt bolværkstræ.

 

 

Gammelt træ – nyt, unikt design

Som de eneste i Danmark arbejder Thors Design udelukkende med genanvendt bolværkstræ fra nedlagte, danske havne.

 

Træsorten hedder azobé, også kaldet jerntræ, og udmærker sig blandt andet ved at være vejrbestandig. Derfor kan Thors Designs møbler stå både ude og inde.

 

I arbejdet med bolværkstræet er Thors Design særligt kendt for at være fleksible overfor kundens ønsker, kreative og for at have stor viden om azobétræet.

 

Gaia1
Gaia2
Gamma1
Gamma2
Gamma3
 
 

 

Berig dit hjem med borde der fortæller en historie

For mange mennesker er det vigtigt at præge det hjem, de bor i. Det kan være efter en bestemt indretningstendens, der løbende opdateres til sæsonen. Hos Thors Design arbejdes der ikke med boligtrends, men med historien bag møblerne.

 

Uanset om du leder efter et nyt spisebord, sofabord eller sidebord, så lad dig forføre af historien bag, i stedet for, om den passer ind i en bestemt trend.

 

Hvis borde kunne tale… Borde fra Thors Design kan betragtes som et lille stykke dansk historie om en vigtig del af Danmarks infrastruktur.

 

 

Cube i entré
Cube med drinks
Sif Højbord
Stødklods1
Stødklods2
 
 

 

Dokumenteret genbrug med FSC Recycled-certificering

Borde fra Thors Design er certificeret FSC Recycled 100%. FSC Recycled-mærket anerkender den vigtige rolle som genbrugstræ spiller i beskyttelsen af verdens skove.

 

Certificeringen er din sikkerhed for, at produktet er underlagt kontrol og verificeret til at være reelt genbrug. Træet er blevet verificeret af et tredjepartscertificeringsorgan som værende lavet af mindst 70% post-consumer materialer, som kommer fra et produkt, der har været brugt til sit oprindelige formål af individer eller virksomheder (FSC Danmark).

 

Bolværkstræets høje styrkeevne betyder desuden, at det ikke behøver nogen behandling. Bolværkstræet er da også testet af Teknologisk Institut til kun at indeholde naturlige olier.