Thors Mosaic rustic Syd Energi HL_top

Skab et godt indeklima i mødelokalet med træmøbler fra Thors Design

Forskning viser, at træmøbler skaber et godt indeklima. Derfor er det naturligt at vælge skræddersyede kontormøbler fra Thors Design, for her får du bæredygtige løsninger, der bidrager til et godt arbejdsmiljø.

 

Et godt arbejdsmiljø er altafgørende på en arbejdsplads. Det skaber både tilfredse og produktive medarbejdere. Der findes mange måder at opnå et godt arbejdsmiljø på, og et af de redskaber er at vælge møbler produceret i massivt træ.

 

Forskning viser, at det gavner både mennesker og indeklimaet at indrette med træmøbler.1 Det skyldes blandt andet at træ er et naturprodukt, der opfattes som et indbydende og tidløst materiale.

 

Når mennesket kommer i kontakt med et massivt træprodukt, opnås en følelse af indre ro og jordforbindelse. Den følelse kan gavne dig ved mødebordet, hvor træmaterialet skaber en rolig ramme for mødet.

 

Thors Gaia rustic Syd Energi HLGaia plankebord hos Syd Energi (i dag Norlys).

 

Et mødebord i genanvendt træ er det naturlige samlingspunkt

Thors Design er specialister i skræddersyede løsninger til din virksomhed. Vi designer kontormøbler efter dine behov, så du kan opnå de bedste resultater.

 

Et mødebord i genanvendt træ er det naturlige samlingspunkt til møder, kontorarbejde og frokostpauser. Vi har allerede skabt unikke løsninger for en bred vifte af virksomheder, og vi kan med garanti også hjælpe dig.

 

Træmøbler fra Thors Design bidrager således ikke kun til et optimalt indeklima, men også til bæredygtige indkøb, som flere og flere virksomheder heldigvis prioriterer.

 

Fra nedlagt færgeleje til bæredygtige møbler

Hos Thors Design håndlaver vi bæredygtige møbler og indretninger af upcyclet, maritimt patineret bolværk, som vi henter op fra de gamle, danske færgelejer. Vi tilpasser altid vores møbler til dine behov i dit hjem, din virksomhed, din restaurant eller den offentlige instans du repræsenterer.

 

Thors Sif AAB Silkeborg_1600Sif højborde hos AAB Silkeborg.

 

Vores råmateriale er FSC certificeret og fri for kemi

I årtier har bolværket hængt stærkt og stabilt delvist dækket af vandet i danske færgelejer.

 

Det exceptionelt robuste, afrikanske azobétræ har taget imod hårde knubs, som skudernes rælinger gav fra sig, og skvulpet i iskoldt saltvand. Det er blevet hærdet og patineret med tiden, og ikke to stykker bolværk er ens.

 

Det genanvendte azobétræ er testet af Teknologisk Institut til kun at indeholde træets egne, naturlige olier. Desuden er træet certificeret FSC Recycled 100%.

1 Competitive wood-based interior materials and systems for modern wood construction, Wood2New