Højbede

Skab et unikt gårdmiljø med højbede i upcyclet bolværkstræ

 

De kan bruges som afskærmning, som køkkenhave eller bare til at skabe en hel unik atmosfære på tagterrassen eller i gårdmiljøet. De nye højbede fra Thors Design er skabt af rustikke træpaneler i genanvendt Azobétræ fra nedlagte danske havne. De er rustikke og rå i deres udtryk og har en historie at fortælle. Træpanelerne holdes sammen af en ramme af cortenstål i top og bund, hvilket er med til at tilføje et endnu mere råt udtryk til plantekasserne.

 

Et bæredygtigt produkt – skabt til at holde

 

Når vi udvikler vores produkter har vi to ting for øje: bæredygtighed og kvalitet. Vores træ er vertificeret bæredygtigt, og desuden utrolig robust og holdbart. Det er skabt til at holde til al slags vejr, og til at være i et mere eller mindre konstant fugtigt miljø – præcis som det har gjort i de 60 år det har hængt som bolværkstræ i de danske færgelejer. Til det robuste træ har vi valgt en ramme af cortenstål, da det både passer i udtryk til træet og tilsvarende er utroligt holdbart. Alt i alt giver det et produkt med en lang levetid og en relativ lav miljøbelastning.

 

Flere størrelser

 

Højbedene laves som udgangspunkt i 4 størrelser. Vi har et lager af disse rammer og kan derfor levere højbedene indenfor 3-4 uger. Har du et andet ønske til dimensionerne på højbedene, så tilpasser vi dem meget gerne til dig. Ring ind – vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dit projekt.

 

Se også vores andre produkter, så som vores gammabænk, omega-bordbænkesæt, loungemøbler, globebord, bålfad eller udekøkken, hvis du ønsker at skabe et fuldkomment gårdmiljø.

 

 

Højbed  close up
Loungeset
PETRI