<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Thors Design skal ligge gavl til internationalt kunstprojekt med fokus paa Verdensmaalene
Thors Design

Annonce

Thors Design skal ligge gavl til internationalt kunstprojekt med fokus på Verdensmålene

 

I uge 24 opfører den tyrkiske kunstner Desen Halıçınarlı et kunstværk på Thors Designs vestvendte gavl. Projektet er en del af Verdensmålsgavlene 17gavle.dk. Kunstværket repræsenterer Verdensmål 13: KLIMAINDSATS.

 

Verdenskunst til Timring

Da man kunne byde ind til Herning Kommune med sin gavl som kanvas til projektet ”Verdensmålsgavle i Midtjylland” meldte Carsten Thor, CEO af Thors Design, sig straks på banen med Thors Designs showrooms ca. 802 pastelgule gavl. Med projektet ønsker han at gøre Verdensmålene både nærværende og relevante i det lille lokalsamfund.

 

Bæredygtighed gennem kunstens fællesskab

”Vi har oplevet en stor interesse i projektet fra lokalsamfundet” fortæller Carsten og tilføjer: ”Det er fantastisk at opleve en international og sommetider abstrakt agenda blive lokalforankret og mødt med nysgerrighed. Vi holder af at fortælle om hvordan bæredygtighed kan se ud i praksis. Og vi arbejder tiltagende for, at kunne fortælle om vores møbler og produktion med afsæt i Verdensmålene, hvor Verdensmål 13: KLIMAINDSATS er særlig interessant og relevant for os. Derfor er vi både stolte af og beærede over at være blevet udvalgt til at ligge gavl til projektet”.

 

Fernisering

Ferniseringen af værket finder sted fredag d. 17. juni kl. 14.00 ved Thors Design, Møltrupvej 29, 7480 Vildbjerg. Alle er velkomne.  

 

Fakta om projektet 

Verdensmålsgavlene 17gavle.dk er en ny international kunstattraktion, der skabes under den blå himmel i ni kommuner i Midt- og Vestjylland (Herning, Struer, Holstebro, Varde, Skive, Syddjurs, Ringkøbing-Skjern, Hedensted og Ikast-Brande kommune).

 

Alle gavlene bliver med nye kunstværker, der kobler kunst og verdensmål i praksis i den enkelte by. Værkerne er semipermanente frem til udgangen af 2027. Der laves en kunstrute til alle 17 verdensmålsgavle med lokale guider. 

 

Om Thors Design

Thors Design er specialiseret i at upcycle bolværk fra nedlagte danske havne til rustikke møbler og indretninger, med integritet for træets unikke historie. Alt bliver håndlavet og produceret lokalt i Danmark i en radius af 10 km omkring Timring, Vildbjerg. Samspillet mellem det genanvendte træ og den lokale produktion giver møblerne et meget lavt klimaaftryk. Det nøjagtige klimaaftryk på et plankebord er ved at blive udregnet af MÅLBAR.  

Kontaktinformation
Thors Design
Møltrupvej 29, Timring
7480 Vildbjerg
Tlf:9713 3995
Email:   mail@thors-design.dk