<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
triplan_international_30092024

Ledelsesændringer hos Triplan som del af ny ambitiøs vækstplan

Triplan International A/S annoncerer i dag væsentlige ændringer i ledelsen. Som en del af en ny og ambitiøs vækstplan for Skandinavien, er der pr. 1. oktober 2024 væsentlige ændringer i ledelsen

Henrik Finsen er udpeget som ny CEO. Henrik Finsen har de seneste 18 måneder været medlem af Triplan International A/S' bestyrelse. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for AL-KO Ginge A/S, hvor han har været de sidste otte år. Tidligere har han også været divisionsdirektør i både Husqvarna Group og Flügger Group. Med sin mangeårige erfaring inden for byggebranchen bliver det Henrik Finsens opgave, sammen med det øvrige team, at realisere Triplan International A/S' ambitiøse vækstplan 2030 med fokus på bæredygtighed.

 

Klaus Groth Larsen, der hidtil har været CEO for Triplan International A/S, fortsætter som koncerndirektør med ansvar for produktion, forretningsudvikling og opkøb. Klaus Groth Larsen har gennem de seneste tolv år været en central og afgørende figur i udviklingen af Triplan International A/S og har med sin strategiske og tekniske indsigt bidraget væsentligt til virksomhedens vækst. Det fortsætter i den nye rolle, ligesom Klaus Groth Larsen fortsætter som hovedaktionær i koncernen.

 

triplan_glasvaeg_01
triplan_staalprofiler_01
 
 

 

 

 

Med udnævnelsen af Henrik Finsen understreger Triplan International A/S sin ambition om at fastholde og udbygge sin markedsposition gennem innovative løsninger og skarpt fokus på kundernes behov.

 

Ledelsesændringerne er et led i en omstrukturering, der skal sikre, at Triplan International A/S står stærkt i en tid med øget konkurrence og skiftende forbrugerpræferencer i byggebranchen, samtidig med at vækstplan 2030 med fokus på bæredygtighed realiseres.

 

For yderligere information, kontakt:

Steen Hoff
Bestyrelsesformand

 

Henrik Finsen

CEO

 

Klaus Groth Larsen

Koncerndirektør

Kontaktinformation