TP FIRE

Annonce

TP FIRE

Triplans brandvæg i glas, TP Fire, er en flot og enkel brandvæg med ét lag glas og rammer i stål eller aluminium med slanke sprosser.  Se mere om TP Fire

TP Fire leveres i brandklassifikation E30-EI60 og fås også som en fuldglasløsning, TP Fire Lite, med fugede samlinger i brandklassifikation EI30 og EI60 (samt EW30 og EW60 i stål). Se mere om TP Fire Lite

Glasset monteres i stål- eller aluminiumsrammer. Rammerne i aluminium leveres naturelokseret eller i RAL 9010 og kan også, som rammer i stål, leveres overfladebehandlet efter dit ønske.

Glaspartierne leveres med enkelt lag glas, typisk brandglas i tykkelser fra 6 - 41 mm, afhængig af det ønskede brandkrav.

Samlinger i glasvæg eller glashjørne udføres enten med lodrette sprosser eller med 4 mm brandfuge.

Døre kan leveres som enkelt- eller dobbeltfløjede stålrammeglasdøre, med eller uden overglas og evt. med bundlydtætning. Brandklassificerede trædøre kan leveres til montering i TP Fire. Bemærk at dørene ikke er testet sammen med TP Fire. Leveres som individuelle løsninger i forskellige modulmål.

 

Systemet leveres også med u-klassificerede glaspartier, en robust og velegnet løsning til byggerier med stor slitage, såsom hospitalsbyggeri, skoler og institutioner.

Kontakt Triplan og få et tilbud på

 

Kontaktinformation
Triplan
Industriskellet 12
2635 Ishøj
Tlf:+45 43 53 99 99
Email:  
TP-FIRE