<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> byggeri arkitektur dk article Triplan roskilde festival hoejskole
Roskilde Festival Højskole - festligt, farverigt og fantastisk

Annonce

Roskilde Festival Højskole - festligt, farverigt og fantastisk

Ved siden af det gyldne rockmuseum Ragnarock i Roskildes kreative bydel Musicon har endnu et spektakulært byggeri set dagens lys - Roskilde Festival Højskole, tegnet af det berømte hollandske arkitektfirma MVRDV sammen med danske Cobe arkitekter.

 

Roskilde Festival Højskole er tænkt som et frirum for eleverne, som kan deltage i både korte og længerevarende kurser - til at skabe kunst, musik, rum, begivenheder og forandring - sammen med andre. Højskolen ligger i en nedlagt fabriksbygning.

Af den nedlagte fabrikshal blev kun søjler og spær bevaret - men den rå arkitektur er bibeholdt og kontrasteres af de nye rum, lagt ind som farvede indbyrdes forskudte bokse, der rummer atelier, værksted, dansesal, undervisningslokaler og et auditorium.Farvede bokse med TRIPLAN LITE® glaspartier

De farvede bokse står med forskellige overflader i klare farver som gul, rød, blå, lilla og grøn suppleret med TRIPLAN LITE® glaspartier med matchende profilfarver. Den gule dansesal har et stort opsprosset glasfelt, og glaspartierne i huset opfylder hhv. både diverse lyd- og brandkrav.


Se flere billeder af byggeriet her

Få mere at vide om TRIPLAN LITE® her


Se flere nyheder fra Triplan her

Vil du vide mere om ROFH, kan du her se skolens hjemmeside: Roskilde Festival Højskole

eller læse artiklen hos FAOD

Kontaktinformation
Triplan
Industriskellet 12
2635 Ishøj
Tlf:+45 43 53 99 99
Email:   triplan@triplan.dk