<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> triplan dk udenrigsministeriet
Ombygning med glasvægge fra Triplan hos Udenrigsministeriet i et råt miks af glas og beton

Annonce

Ombygning med glasvægge fra Triplan hos Udenrigsministeriet i et råt miks af glas og beton

Udenrigsministeriet har gennemgået en større ombygning på Asiatisk Plads i forbindelse med etablering af en ny sprogskole og et nyt kantineområde og køkken. Triplan har leveret glasvæggene.



Glasvægge med fokus på lyd
Hos Udenrigsministeriet har der været krav til både lyd, brand og æstetik. Og et ønske om at trække så meget dagslys som muligt ind i bygningen. Der er etableret nye ovenlys, og glasvæggene er med til at skabe et åbent arbejdsmiljø, hvor der samtidig er mulighed for diskretion og arbejdsro.

Triplan har løst opgaven med et godt miks af standard glasvægs-systemer, som er designet til at kunne leve op til høj designmæssige kvalitet uden at gå på kompromis med tekniske krav.

Glasvæggene er lavet i en løsning, hvor de integreres i de smukke åbne egetræslofter, så overgangen mellem loft og væg gøres næsten usynlig, og det ser ud som om glasvæggene forsvinder op i loftet. Det er en elegant løsning og en flot kontrast til de helt rå vægge i beton.

De lyddæmpende glasvægge TP Acoustic har samme profilhøjde som fuldglasvæggene TP Lite, hvilket giver ro og sammenhæng i indretningen. Døre er enten i glas eller 40 dB egetræsdøre.

Montage af glasvæggene 
Glasvæggene er leveret som underentreprise til entreprenørfirmaet Juul & Nielsen, der ønskede at Triplan selv stod for montagen. Som regel leveres og monteres glasvæggene af tømrerfirmaerne, men er det et ønske fra kunden, tilbyder Triplan også at stå for montagen.

 
Kontaktinformation
Triplan
Industriskellet 12
2635 Ishøj
Tlf:+45 43 53 99 99
Email:   triplan@triplan.dk