Hold skidtet fra døren med Unidrains intelligente måttesystem

Annonce

Hold skidtet fra døren med Unidrains intelligente måttesystem

Det intelligente måttesystem MatLine fra Unidrain er drømmen for den praktiske designelsker, som elsker stilrent funktionelt design.

 

Efterårets kommen betyder ikke kun smukke farver på træerne og flotte solskinsdage. Det betyder desværre også regn, rusk og beskidte støvler i entréen, som gør det svært at holde hjemmet rent.
Det har Unidrain fundet en løsning på, der holder boligen ren og stilren på én og samme tid: Det intelligente måttesystem MatLine. Måtten kobles til afløbet i boligens bryggers eller entré og sikrer, at overskydende vand ledes bort. Samtidig bliver mudder og snavs holdt ude af husets øvrige rum.

- Efteråret er godt i gang, og inden vi ser os om, er det vinter. Det betyder masser af nedbør, mudder og snavs, som gør det til en evig udfordring at holde hjemmet rent. Her er MatLine en intelligent løsning, fortæller Peter Secher, Unidrains adm. direktør, og fortsætter:


 

- Systemet fjerner effektivt skidt, småsten og grus fra fodsålerne og leder vand væk fra trædefladen ned i afløbet. Samtidig er den nem at gøre ren og vedligeholde. Du behøver kun løfte måtten op i løftekrogen og skylle med vand eller støvsuge. Måtten er omsluttet af en slank stålramme, som er støbt ned i gulvet, hvilket forhindrer den i at rutsje rundt. Systemet kan installeres i alle hustyper og gulvkonstruktioner med fliser.

 

MatLine er en god investering i hjemmet

Familien Dahlfelt i Farum er en af de familier, som nyder rigtig godt af MatLines egenskaber. Husstanden består af seks medlemmer - fire voksne, en kat og en hund - som dagligt slæber snavs, grus og vand ind udefra. Men takket være MatLine holdes gulvrengøringen på et minimum.
- MatLine er integreret i vores bryggersgulv. Det er et helt genialt system og en af de bedste investeringer i vores nye hus. Den sikrer, at vi får langt mindre snavs ind i huset, hvilket letter rengøringen. Det er simpelthen alle pengene værd, siger Torben Dahlfelt, som sammen med sin familie har boet i det nyopførte hus siden november 2016.

Selv rengøringen efter familiens Border Collie bliver en smal sag.

- Vores hund bliver meget hurtigt beskidt, når vi er ude at gå tur. Og i regnvejr bliver den selvsagt meget våd. Når vi kommer hjem, lægger den sig på måtten og tørrer. Det smarte er, at vandet løber direkte ned i afløbet i stedet for at ende på vores gulve. Det er en ideel, funktionel og meget æstetisk løsning til et splinternyt hus, runder Torben Dahlfelt af.


Læs mere om Gulve og Belægninger

Unidrain

Unidrain

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design.

Kontaktinformation
Unidrain A/S
Farum Gydevej 71
3520 Farum
Tlf:+45 3910 1010
Email: