Linjeafløb

Annonce

Linjeafløb

Linjeafløbet er opfindelsen der har lagt grunden til virksomheden Unidrain. Afløbet er en revolutionerende opfindelse i sig selv med sine patenterede væg- og gulvflanger, der gør det muligt at placere afløbet mod væggen, samtidig med at det forbliver 100 % sikkert.

 

Linjeafløbet fås i to designserier: ClassicLine som er den oprindelige designserie fra Unidrain der består af ramme og rist. Rammen er obligatorisk, da den bærer risten. Seks forskellige design i børstet, rustfrit stål, sikrer, at der er en løsning til enhver smag. HighLine er den eksklusive og prisvindende designserie fra Unidrain. Risten er erstattet af et panel der både findes i stål, frostet glas samt den diskrete løsning, Custom. Her påklæbes en tilskåret flise magen til det omkringliggende gulv, hvilket skaber et næsten ”usynligt” afløb. Highline er serien til dem, der ønsker lidt ekstra luksus. Vi har sågar også en designløsning til vinylgulve.

Unidrain

Unidrain

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design.

Kontaktinformation
Unidrain A/S
Farum Gydevej 71
3520 Farum
Tlf:+45 3910 1010
Email: