Reframe Collection by Unidrain

Annonce

Reframe Collection by Unidrain

Reframe Collection er en eksklusiv og unik serie af badeværelses-tilbehør med rødder i skandinavisk design og kvalitet. Hvert produkt er designet med innovative, og intelligente features, som resulterer i forbedrede løsninger til badeværelset. Kollektionen består således af velkendte produkter, som Unidrain har gentænkt og designet med innovative features, der forbedrer det eksisterende. Reframing the existing.

Reframe Collection består af en unik sæbehylde med tilhørende bruseskraber, en gulv og væghængt toiletbørste, håndklædekroge, håndklædestang, samt en toiletrulleholder og en ekstra reserve toiletrulleholder. Fem forskellige farver giver dig mulighed for at matche alle metaldetaljer i dit badeværelse. Vælg mellem børstet eller poleret rustfrit stål samt børstet messing, kobber og sort. Produkterne er alle rustfrit stål.
The Reframe Collection by Unidrain er tilgængelig fra ultimo september. 
Unidrain

Unidrain

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design.

Kontaktinformation
Unidrain A/S
Farum Gydevej 71
3520 Farum
Tlf:+45 3910 1010
Email: