<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Akacietrae den bedste beslutning du tager naar du vaelger moebler
Uniwoods

Annonce

Akacietræ - den bedste beslutning du tager, når du vælger møbler

Akacietræ kommer fra et videnskabeligt træ, der er kendt som Albizia Saman eller Monkeypod.

 

For almindelige mennesker er det majestætiske træ bedre kendt som Rain Tree. På grund af sin popularitet overalt i verden kaldes dette træ ved forskellige navne i forskellige dele af verden. I Thailand kalder de det Acacia.

 

Årsagen til, at vi foretrækker brugen af Akacietræ, til at fremstille vores møbler, er, at akacietræ har en bred vifte af alsidighed på grund af dets unikke kvaliteter og egenskaber.

 

HOLDBARHED

Akacietræ er stærkt og meget holdbar. På grund af det tværgående sammenlåsende korn er akacietræ modstandsdygtigt over for revner fra træbevægelse og er meget efterspurgt for sin robusthed. Moderat tungt, men ekstremt stærk. Det er også yderst modstandsdygtigt. Dog skal man huske på, at det er et naturmateriale, og at temperatur og fugt derfor vil få det til, at udvide sig og trække sig sammen igen.

 

Vores sortiment af akacietræplader og -møbler bruges kun de bedst afprøvede konstruktionsmetoder, hvilket giver vores samling styrke og holdbarhed.

 

FLEKSIBILITET

Akacietræets supersærlige træsort, gør det muligt at bøjes til forskellige former og stilarter, hvilket giver dig en omfattende samling af design at vælge imellem. Det er nemmere, at arbejde med end andet hårdttræ.

 

LET VEDLIGEHOLDELSE

Så længe akacietræet behandles med ordentlig pleje, kan det være utroligt stærkt, udsøgt, smukt og tjene dig i en hel levetid uden at miste det slåede udseende. UNIWOODS sørger for, at vores akacietræ er af topkvalitet og kun kræver grundlæggende vedligeholdelse, som du nemt kan udføre, såsom rengøring med vand og mild sæbe til rengøring.

 

Akacietræ er en af branchens førende indenfor alsidighed, tilpasning, udseende og styrke. Alt hvad der søges efter i et bord eller i enhver form for møbler, det opfylder AKACIETRÆ, hvilket gør det til vores valgte kilde til vores møbler og måske også dine!

Kontaktinformation
Uniwood-Spa ApS
Øde Hastrup Vej 123
4000 Roskilde
Tlf:+45 50 12 80 12
Email:   info@uniwoods.dk