Behovsstyret udsug er det nye sort inden for ventilation

 

Building Green 2017 introducerer Ventilationsvinduet intelligent styring af til-luft og genvinding på afkastluften, som opfylder mange arkitekters drøm om at reducere mængden af ventilationsrør.

 

Det giver helt nye muligheder for at forenkle og forbedrer indeklimaløsningen og erstatte balanceret ventilation. En mulighed, som vil få stor betydning ved renovering af etageejendomme.

 

Modtagelsen af Bæredygtighedsprisen på Building Green messen i 2016 har virket som en turbo-effekt på interessen for Horn-Groups Ventilationsvinduet og mulighederne for at skabe helt nye enkle og velfungerende indeklimaløsninger i nybyg og renovering. Omsætningen hos Horn-Group er mere end fordoblet det seneste år. Mange nye reference-projekter er kommet til og kan ses på den nye hjemmeside.

 

Læs mere om Indeklima


 

Ventilationsvinduet er med i Bygningsreglementet

På bare et år har Horn-Group introduceret ”Verdens Enkleste Energi- og indeklimaløsning” og opnået at få Ventilationsvinduet skrevet ind i Bygningsreglementet. Nu løfter virksomheden sig til næste niveau og i samarbejde med IKM A/S varmepumpeløsninger og IC-Meter introducerer Horn-GroupBuilding Green, det som mange eksperter forventer at blive det nye sort i byggeindustrien, nemlig behovsstyret udsug i én samlet løsning.

 

Ved at målrette luftskiftet i bygningen til de tidspunkter og områder hvor der er aktivitet, kan der opnås væsentlig forbedring af indeklimaløsningen med et meget mindre energiforbrug, reduceret rørføring og kortere byggeperiode m.m. Løsningen kan stadig opfylde BR’s krav til luftskifte, men med IC-meter målingerne som en del af løsningen, vil hver enkelt bolig få nyttig data om fugt, CO², temperatur mv. 

 

Ventilationsvinduet er nøglen til at få frisk forvarmet luft ind i boligen på en komfortabel måde – uden trækgener og i mængder som opfylder BR’s krav. IKM’s udsugsvarmepumpe sikrer luftskiftet og udnytter effektivt afkastluften til at producere varmt brugsvand og varme. IC-meter leverer sensorer, styring og databehandling mv. En stærk løsning fra et stærkt team, som for altid vil ændre måden vi ventilerer og skaber godt indeklima på.

 

Besøg VentilationsvinduetHorn-Groups stand på Building Green 2017 og hør mere om behovsstyret udsug. På messen vil virksomheden vise, hvordan beregningerne foretages og hvad energitilførslen fra Ventilationsvinduet betyder i konkrete projekter.

 

Kontaktinformation

  • LivingBetter A/S
  • Fuglehavevej 23, 2750, Ballerup
  • Tlf: 81 81 81 10
  • Web: http://livingbetter.dk/
  • Email : info@livingbetter.dk