<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> horn ventiationsvinduet architect at work
.-.
Ny revolutionerende vin på gamle flasker!

Annonce

Ny revolutionerende vin på gamle flasker!

 

 

 

 

 

 

 

Se yderligere informationer her

 

Horn-Group som har udviklet Ventilationsvinduet har introduceret et ny modulært ventilsystem til styring af luftstrømmen af forvarmet frisk luft gennem vinduet.

 

Climawin ventilerne er baseret på  kendt og anvendt teknologi og er termostatisk eller elektronisk styret. Det giver mulighed for at lave helt simple løsninger, hvor styringen er termostatisk og uden strøm, til mere avancerede løsninger, hvor Ventilationsvinduet styres sammen med persienner og husets øvrige energiinstallationer!

 

Climawin er testet af Fraunhofer og dokumenteret af Aalborg Universitet, som har udviklet et beregningsprogram for Horn-Group, som gør det muligt at beregne de energimæssige fordele ved det dynamiske koncept.

 

Ventilationsvinduet er i rivende udvikling og foretrækkes i byggerier og bygninger, hvor det er hensigtsmæssigt at reducere mængden af mekanisk ventilation og stadig opnå et godt indeklima.

 

Se mere på www.ventilationsvinduet.dk

Kontaktinformation
Horn Group ApS
Fuglehavevej 23
2750 Ballerup
Tlf:81 81 81 10
Email:   info@horngroup.dk
horn-ventiationsvinduet-architect-at-work