Vetrotech Saint-Gobain indtager BAU 2017

Annonce

Vetrotech Saint-Gobain indtager BAU 2017

 

Når BAU-messen i München slår dørene op den 16. januar 2017, vil Vetrotech Saint-Gobain, Nordens største producent af sikringsglas og brandglas, være at finde blandt de mere end 2000 udstillere. Vetrotech indtager nemlig for ottende gang den tyske messe og præsenterer nogle af de seneste lanceringer inden for brandbeskyttende glas til byggesektoren.

 

BAU-messen afholdes hvert andet år, og er førende inden for arkitektur og byggematerialer. Ved den kommende messe i München, som løber af stablen den 16.-21. januar 2017, kan besøgende således se frem til at blive præsenteret for de nyeste tendenser inden for arkitektur, interiør og byggeri.

 

”Den hastige udvikling inden for arkitektur skaber nye anvendelsesmuligheder for glas, der med sine mange fordele er et af de mest alsidige og bæredygtige byggematerialer for arkitekter lige nu. Glas udnytter dagslyset og skaber transparens og lys i bygninger, hvilket giver et sundt og behageligt indeklima. Med sikringsglas og brandglas fra Vetrotech Saint-Gobain opnås ikke alene et bæredygtigt og arkitektonisk flot resultat - men også den højeste standard inden for sikkerhed og brandsikring”, siger Kjeld Østergaard, Sales Area Manager i Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic.

 

 

Sikkerhed, bæredygtighed og æstetik i ét produkt

Glassets multifunktionelle egenskaber betyder, at det i dag er blevet et af de foretrukne materialer for bygherrer og arkitekter verden over. Verden er på mange områder blevet mere usikker, og truslen fra terror og bekymringer for miljø stiller stadig større krav til producenter af byggematerialer, der skal levere både sikkerhed, bæredygtighed og æstetik i ét produkt.

 

”Vores ultimative mål er at sikre mennesker og ejendomme mod uventede trusler og farer - og samtidig være industriens foretrukne leverandør af sikringsglas og brandglas. Brandsikring, sikkerhed og æstetik hører til vores kernekompetencer, og vi søger kontinuerligt at udvikle nye, innovative produkter, som forener de tre elementer og således tilbyder kunderne det bedst mulige produkt. Vi ser meget frem til at præsentere vores nyeste produkter og inspirere de besøgende på BAU-messen i januar”, siger Guillaume Le Gavrian, Managing Director Performance Lines & Vetrotech.

 

Læs mere om Glas og Facader

 

Oplev den seneste udvikling inden for sikringsglas og brandglas

Vetrotech Saint-Gobain har specialiseret sig i sikringsglas og brandglas, som med uendelige kombinationsmuligheder kan sammensættes, så man opnår den bedst mulige byggeløsning, der lever op til specifikke krav fra arkitekter, ingeniører, byggeentreprenører og glarmestre. På BAU-messen kan besøgende blandt andet opleve Vetrotech Saint-Gobain’s seneste produktlancering, Contraflam® Mega, som er i en liga for sig, når det kommer til klart, isolerende brandsikringsglas.

 

Med sine 2.300 x 4.600 mm imødekommer Contraflam® Mega arkitekternes øgede efterspørgsel efter meget store glaspartier uden samlinger, der blandt andet kan bruges til at skabe større åbninger med lysindfald. Contraflam® Mega leverer kompromisløs brandsikring i op til 60 minutter og er det største Contraflam-produkt på det europæiske marked.

 

”Det er kendetegnende for Vetrotech Saint-Gobain, at vi kontinuerligt har fokus på innovation og nyskabelse med henblik på at opfylde vores mission, der først og fremmest går på at levere sikre og komfortable løsninger til bygninger og søfart. Vi vil være de førende i glasindustrien - og derfor er det helt essentielt, at vi er til stede på BAU 2017, hvor vi har mulighed for at inspirere de besøgende og præsentere vores seneste produktløsninger. På denne måde kan vi styrke og understrege vores position på markedet som en pålidelig partner for virksomheder i byggeindustrien”, siger Kirk Ratzel, Director of Marketing & Sales hos Vetrotech Saint-Gobain International AG.

 

Samtlige Vetrotech Saint-Gobain produkter er CE-mærket, hvilket inkluderer bæredygtig brug af naturlige ressourcer. Derudover er Vetrotech Saint-Gobain level 1 sikkerhedsakkrediteret i henhold til de højeste europæiske produkt-CE-standarder.

 

For yderligere information om Vetrotech Saint-Gobain og produkterne, besøg www.vetrotech.com.

Vetrotech

Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic

Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic er en af verdens førende leverandører af brandbeskyttende glas og sikringsglas og er den største leverandør på sit felt i Danmark. 

Kontaktinformation
Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic
Robert Jacobsens Vej 62 A
2300 København S
Tlf:70225258
Web:
Email: