Advantix afløbsrender

Annonce

Advantix afløbsrender

Kravene til badeværelsesdesign er i dag højere end nogensinde, og materialer i høj kvalitet og moderne minimalistisk design har længe været normen. Viega Advantix afløbsrende til gulvafløb klarer elegant alle krav til design og teknik med førsteklasses-materialer og forarbejdning samt et overskueligt modulsystem, der gør valg og kombination af komponenter nemmere.


Advantix afløbsrenden kombinerer et stilrent design med et nyt modulsystem, der giver stor fleksibilitet ved design og installation af bruseafløb i badet.

 

Minimalistisk design der opfylder de højeste krav

Den nye Viega Advantix afløbsrende er kendetegnet ved sit diskrete og minimalistiske design. Ristene kommer i forskellige former, både de klassisk firkantede og afrundede riste og designristene i grå eller sort glas samt rammer til den valgfri flise. Som noget nyt har de nu en reduceret bredde på 40 mm. Reduktionen på over 40% sikrer, at Viega Advantix afløbsrenden er endnu smukkere integreret i det moderne, nordiske badeværelse.

De tre matterede rammer, der er tilsvarende smalle, fås også i både firkantet og afrundet version eller som standardramme og sikrer en smuk overgang til fliserne. Med i alt fem definerede længder, gør det Viega Advantix afløbsrenden til det perfekte valg til gulvafløb i ethvert badeværelse

 


Mange kombinationsmuligheder

Det praktiske modulsystem har fået et flottere og mere enkelt design. Begge afløbsrendemodeller – enten til fri indbygning i gulv eller til indbygning i væg – kan kombineres med de tre rammevarianter: de seks riste, de tre forskellige afløb og de to monteringsfødder.

Begge varianter af monteringsfødder – standard- og renoveringsmodel – er desuden udstyret med støtteben med gummi. Uanset byggekravene sikrer Viega Advantix afløbsrenden en både teknisk overbevisende og designsikker løsning.

Viega

Viega

Viega tilbyder løsninger til områderne sanitet, opvarmning, gas, brugsvand og afløb samt design-produkter til bad og brusebad.

Kontaktinformation
Viega A/S
Blokken 36
3460 Birkerød
Tlf:4594 2950
Web:
Email: