<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Danske markiser klarer sig godt
Danske markiser klarer sig godt

Annonce

Danske markiser klarer sig godt

Siden 1945 har Viking Markiser leveret solafskærmning til mange tusind virksomheder og danske hjem. De seneste år har de optimeret produktionen og forbedret deres produkter, så de kan tilfredsstille et stigende behov for markiser i dansk byggeri.

 

Tekst af Stine Dahl

 

Arkitekterne har igen fået øjnene op for solafskærmning, og de går gerne efter de danskproducerede produkter, når de bygger i Danmark. Viking Markiser er stolte af, at netop deres markiser lever op til de danske arkitekters krav om moderne design og solid kvalitet.

 

- Det er jo ikke for ingenting, vi har været på markedet i over 70 år. Vi har trods alt opbygget en omfattende erfaring og know-how, siger Viking Markisers Salgschef, Frank Sørensen.

 

Den familieejede virksomhed designer og producerer solafskærmning til både parcelhuse og store kontorbyggerier. Det primære sortiment består af solscreens, mørklægning, vinduesmarkiser og markiser til terrasser, butikker og caféer. Alle produkter designes og produceres på virksomhedens fabrik i Stenløse.

 

Virksomheden har tre generationer på bagen, og har heddet både Smedevirksomheden C. W. Hansen og Stenløse Markisefabrik A/S. I 1966 skiftede virksomheden navn til Viking Markiser for at udtrykke den danskhed og styrke, der kendetegner deres produkter.

 

Effektiv produktion

Viking Markiser har altid fokuseret på det gode håndværk. Inden for de seneste år har virksomheden desuden optimeret deres produktion, så den passer til branchens behov.

 

- Vi er gået fra at være en udpræget håndværksvirksomhed til at være mere produktions- og forretningsorienteret. Der er kommet et bedre flow i produktionen, og det betyder, at vi nemmere kan levere ordrer til de store byggerier. Der kommer ganske enkelt flere markiser igennem på kortere tid, siger Frank Sørensen.

 

Håndværket går de dog ikke på kompromis med og har defor også udviklet og forbedret den gode kvalitet, de allerede er kendt for.

  

Dansk kvalitet og design

Som navnet antyder, er Viking Markiser et brand, der bygger på gode danske traditioner og stærke produkter. Robuste profiler og svejsede duge sørger for, at markiserne stadig kan skærme for sol og sommerregn, selvom blæsten rusker i skruerne.

 

- Netop fordi markiserne er designet og produceret i Danmark, tager de højde for både dansk designstil og klima, på en helt anden måde, end de produkter, der produceres under sydligere himmelstrøg, siger Frank Sørensen

 

Fleksibilitet og individuelle løsninger

Der er også andre fordele ved at have sin egen fabrik i Danmark. Arkitekterne har f.eks. mulighed for at tage del i designprocessen. På den måde kan de skabe et specifikt visuelt udtryk, så det passer til et bestemt byggeri.

 

- Arkitekterne fortæller, at de er rigtig tilfredse med, at produktionen foregår så tæt på. Det giver en fleksibilitet, hvor alt kan ændres i 11. time, hvis der opstår uforudsete udfordringer i et projekt, siger Frank Sørensen.

Viking-Markiser

Viking Markiser

Hos Viking Markiser kan du bestille din markise i nøjagtig det mål som passer til dit hus. Du bestemmer selv farven på markisekassen - vi pulverlakerer i den farve du ønsker, eller også leverer vi markisen i grå natureloxeret aluminium. Du har også mulighed for at vælge imellem mange forskellige dugfarver - både ensfarvede og med forskellige striber/mønstre.

Kontaktinformation
Viking Markiser
Dam Holme 7
3660 Stenløse
Tlf:47 10 77 00
Web:
Email:   viking@viking-markiser.dk