<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
BejmatHvid_Burmeister3_bearbejdet

Bejmat Fliser: Moderne elegance med rødder i tradition

Med deres elegante, aflange form skaber de historiske og håndfremstillede Bejmat fliser et stilfuldt design, som tilfører rummet et eksklusivt og personligt præg. Bejmat-fliserne er ikke bare smukke, men også robuste og slidstærke, hvilket gør dem perfekte til både vægge og gulve.

Charlotte har valgt de historiske og håndfremstillede Bejmat fliser til sit køkken i Charlottenlund for at give rummet et eksklusivt og individuelt look. Det diskrete farvevalg, brækket hvid, klæder omgivelserne, men bliver aldrig kedelig, da hver flise er sin egen og changerer i toner fra perlemor over grå til kridhvid. Hos Villa Fliser er vi begejstrede for at tilbyde denne flisetype, der kombinerer tidløs tradition med nutidens designtrends. Bejmat-fliser er håndlavede, aflange terrakotta fliser, ofte kaldet sildebensfliser eller baguettefliser, der skaber et unikt og moderne udtryk i et rum.
Hos Villa Fliser ved vi, at de bedste designs opstår, når tradition møder innovation. Bejmat-fliserne repræsenterer denne balance perfekt – med deres rødder i det gamle Marokko og deres moderne udtryk, passer de perfekt ind i dagens indretningstrends.
Vil du også skabe et køkken som Charlottes? Kontakt os i dag for at udforske vores udvalg af Bejmat-fliser i 18 changerende og udtryksfulde farver - og få inspiration til, hvordan de kan transformere dit hjem eller dit næste byggeprojekt!
Se og læs mere her: www.villafliser.dk

 

Kontaktinformation