Tanger1-43 3_kvadrat

Historiske Fliser: Restaurer med historisk korrekte byggematerialer

Vi er stolte over at Villa Fliser netop er blevet optaget på Historiske Huses liste over leverandører af historisk korrekte byggematerialer.

Hos Villa Fliser specialiserer vi os i historiske flisematerialer, herunder terrakotta fliser samt cement/marmorfliser fremstillet med tolagsteknik. Vi tilbyder fliser af typerne gulvtegl og zellige og videreudvikler og fremstiller historiske cementfliser.

Aktuelt i dag

Ud over at fremstille fliserne helt klassisk, arbejder vi også med design, udvikling og fremstilling, så de historiske håndværksteknikker ikke forbliver antikverede - men i stedet aktuelle og et indspark til nytænkningen af moderne byggeri. Alle vores fliser er custom-made og håndfremstillede, hvilket betyder, at det specielle er standard hos os.
Vi rådgiver og guider dig gerne gennem de mange muligheder og tilbyder udførlig vejledning om både lægning og vedligeholdelse. Vi kan også inddrages som eksperter ved restaureringsopgaver.

Custom-made som standard

Uanset om du er privat bygherre, forhandler, arkitekt, designer, håndværker eller entreprenør, er du velkommen hos os. Vores fliser indgår ofte i renoveringsopgaver, nybyggeri og projekter, hvor design og arkitektur spiller en væsentlig rolle.
Trods vores specialiserede og håndværksmæssige tilgang, ligger vores priser på et meget overkommeligt niveau, der knap overstiger fabriksproduktion. Mange priser kan findes på vores hjemmeside (priser pr. m2 inkl. moms til private), men husk, at vi kun kan vise en lille del af vores udvalg online. Vi anbefaler derfor altid at kontakte os direkte. Leveringstiden er kort, og fliserne kan i mange tilfælde leveres indenfor 6-10 uger.
Læs og se mere på: www.villafliser.dk
Besøg vores profil hos Historiske Huse: https://historiskehuse.dk/leverandoer/villa-fliser/ 

Kontaktinformation