Tinghuset_4

Historiske fliser - tradition møder nutid

Hos Villa Fliser er vi stolte af at bringe historisk flisehåndværk tilbage til livet! Vi fremstiller cementfliser med den samme omhyggelige håndværksteknik, der blev udviklet i midten af 1800-tallet i Centraleuropa.

Fliserne er ikke blot et stykke historie, men også utroligt slidstærke og dermed perfekte til både renoveringsprojekter og som kreativt input til nybyggeri.
Et strålende eksempel på denne historiske teknik kan ses i Svendborgs gamle tinghus fra 1870´erne. Oprindeligt bygget som rådhus, prydes det af smukke fliser, fremstillet med samme håndværksteknik som vores. Flisetypen er kendt for holdbarhed og det karakteristiske er, at det er muligt at indlægge et mønster, der er gennemgående i materialet.
Hos Villa Fliser kan vi skræddersy dine fliser, så de passer præcis til dit projekt. Vi kan endda genskabe mønstret fra Svendborg Tinghus, hvis du ønsker et historisk touch i dit hjem eller byggeri. Vores custom-made fliser tilbyder uendelige muligheder for at tilføje et unikt og personligt præg på dit projekt.
🔹 Slidstærke og holdbare
🔹 Historisk og æstetisk værdi
🔹 Custom-made design og fremstilling
🔹 Perfekte til både renovering og nybyggeri
Restaurant Unda i Horsens har benyttet sig af denne mulighed og fået skabt smukke cementfliser med et flot blad mønster i blåt til deres store to etagers restaurant. Fliserne tilføjer en visuel elegance, der gør deres restaurant til noget helt særligt.

Ess36-1Unda3

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at bringe historie og håndværk ind i dit næste projekt! 

www.villafliser.dk - www.villatiles.com

Kontaktinformation