<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Oktagon-flise-Creme-Sort10

Klassiske Oktagon fliser fra Villa Fliser – historisk flisehåndværk til moderne hjem

Villa Fliser har netop afsluttet et fascinerende projekt, der på smukkeste vis forener fortidens æstetik med nutidens behov. Til et charmerende byhus i Odense, bygget omkring år 1900, har virksomheden specialfremstillet og leveret håndlavede, klassiske oktagon fliser efter den gamle håndværksteknik for cementfliser. Fliserne, der nu pryder entré, toilet og gangareal er ikke blot historisk korrekte, men afspejler også den unikke smag hos bygherren, hvilket giver boligen et særligt og personligt præg.

Traditionelt flisehåndværk der lever op til moderne krav

Fliserne er skabt ved brug af en traditionel fremstillingsmetode kaldet tolagsteknik, der oprindeligt blev udviklet i Central-Europa i midten af 1800-tallet. Teknikken har været anvendt i mange år og er de sidste 150 år blevet benyttet til at producere marmor/cementfliser af høj kvalitet med en imponerende holdbarhed. Villa Fliser har specialiseret sig i denne gamle teknik og videreudvikler den løbende, både teknisk og designmæssigt, for at kunne tilbyde fliser, der er tilpasset både klassiske og moderne hjem.

En særlig detalje i projektet i Odense er de specialdesignede kantfliser, der løber som en elegant bort langs gulvet. Denne indramning tilføjer en ekstra dimension til det klassiske udtryk og fremhæver rummenes arkitektoniske kvaliteter.

Rådgivning og Specialfremstilling

Hos Villa Fliser kombinerer vi det bedste fra to verdener: en dyb forståelse for nordisk design og traditionelle europæiske fremstillingsmetoder. Hver flise er håndlavet med omhu, hvilket giver dem en unik karakter og kvalitet, der kan mærkes. Vores kollektion af cementfliser i tolagsteknik spænder fra klassiske mønstre til moderne designs, men fælles for dem alle er de særlige farver, vi har udviklet med en dansk farveforståelse som udgangspunkt. Flisernes marmoroverflade har en dybde og en blød tekstur, der skaber en farveoplevelse, som er både intens og afbalanceret.

Oktagon-flise-Creme-Sort19

Historiske fliser med lang holdbarhed

Cementfliser har en lang historie bag sig og blev omkring 1900 anerkendt som en banebrydende løsning indenfor gulvbelægning i forbindelse med opbygningen af Europas storbyer. De var de første stabile, fremstillede gulvfliser, der kunne erstatte de massive marmor- og stenfliser, som tidligere havde været den eneste mulighed, hvis man ønskede et gulv med lang holdbarhed. Mange af de fliser, der blev lagt for 100-150 år siden, findes stadig i dag, hvilket vidner om deres uopslidelige kvalitet.

Skal du i gang med et nyt projekt, og overvejer du historiske eller håndfremstillede fliser i moderne design? Villa Fliser står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning, der kan bringe fortidens æstetik ind i nutidens rum.

Kontakt virksomheden for at høre mere om, hvordan en unik og æstetisk løsning kan blive virkeliggjort i dit næste projekt!

Læs mere på www.villafliser.dk 

Kontaktinformation