DiagonalsTurkisUdendørs1-min

Opdag 5 nye muligheder for at designe udendørs arealer

Hvordan forvandler man udendørsarealer til skønne oaser? Villa Flisers håndlavede og patenterede udendørsfliser giver flere designmuligheder udendørs end det hidtil har været muligt.

Uanset om opgaven lyder på en charmerende terrasse, en indbydende gårdhave eller en offentlig sti, fremstiller Villa Fliser netop de fliser der er perfekte i udtryk til projektet. Udendørsfliserne er ikke bare smukke; de er skabt til at inspirere og forvandle udendørsarealer til det design du har udtænkt. Som arkitekt, entreprenør eller bygherre hjælper vi dig med at skræddersy udendørsarealer:

 

30 Farver: Med det brede udvalg af farver kan du skabe en unik æstetik, der passer perfekt til den valgte stil og omgivelserne.

 

3 Former: Vælg mellem tre forskellige fliseformer, såsom sildebensfliser, firkantede fliser eller diamond formede fliser.

 

Custom-made: Hver flise er håndlavet og skræddersyet til dit projekt, hvilket sikrer, at udendørsarealet bliver en ægte udfoldelse af din vision.

 

Unikke designs og mønstre: Vælg fliser med mønstre hvis dit projekt skal udvise mest mulig individualitet. Villa Fliser fremstiller nemlig også udendørsfliser med mønstre, - enten retro mønstre eller nye design mønstre. Individualiser mønstret i dit valg mellem de 30 farver. På den måde er du sikker på at dit projekt også har din signatur.

 

Patenteret flisetype: Lad Villa Flisers udendørsfliser være din kilde til inspiration, og skab et udendørsområde, der er unikt og understreger din arkitektoniske linje i det samlede projekt.

 

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan du kan skabe det perfekte udendørsrum med custom-made designfliser fra Villa! 

www.villafliser.dk - www.villatiles.com 

Kontaktinformation