OctagonDybbroClausen-creme-grøn

Skab et praktisk og flot badeværelse med hulkehl- og kantfliser

De mange hjørner kan nemt blive et rengøringsproblem ved fugerne i de indre hjørner. Hos Villa Fliser har vi udviklet hulkehl- og kantfliser, der løser udfordringen.

Særligt i badeværelset, hvor både gulv og væg, ofte skal beklædes med fliser, er det vigtigt med høj finish. De mange hjørner kan nemt blive et evigt rengøringsproblem ved fugerne i de indre hjørner. Hos Villa Fliser har vi derfor udviklet hulkehl- og kantfliser, der løser udfordringen.

 

Der er fliser i 6 forskellige former i  badeværelset på billedet.

 

Det er nemt at få øje på de to, oktagonen og firkanten. Men der er faktisk også fliser med hulkehl – både på langs, i indre hjørne og i ydre hjørne. Og ydre buede afslutningsfliser.

 

Det giver en flot finish og gør bygherren glad, hver gang der skal gøres rent. For med de rundede former uden fuger, de mest umulige steder, er det nu blevet en nem og hurtig sag.

 

Kunden har valgt farver fra Villa´s kollektion af 30 nordiske farver og leget med former i oktagon og firkanter foruden hulkehl og rundede kanter. 

 

Hos Villa Fliser er vi glade for kræsne kunder med egne ideer. Vi lever nemlig af at fremstille custom-made fliser – dvs. fliser sådan som kunderne ønsker dem. Og i de farver og former de kan lide.

 

www.villatiles.com 

Kontaktinformation