<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Square18Udendørs_10_bearbejdet

Udendørsfliser som designelement

Anne og Kurt ønskede at skabe en terrasse, der afspejler deres personlige stil og harmonerer perfekt med omgivelserne. Derfor valgte de at få fremstillet deres fliser custom-made hos Villa Fliser. 

Det er smukke håndfremstillede udendørsfliser fra Villa Fliser i en skøn blomme farve med indlagt mønster, som pryder terrassen hos Anne og Kurt, der bor i en dejlig villa i Svendborg.
Hos Villa Fliser har vi udviklet et patenteret koncept for udendørs fliser, som findes i hele 15 forskellige farver og med utallige mønstermuligheder og 3 flise former, fra kvadratisk til sildeben og diamond form. Hver eneste flise er håndfremstillet på vores værksted af vores dedikerede håndværkere, der lægger sjæl og omhu i hver eneste detalje.
Resultatet? En lækker terrasse, der ikke blot er unik, men også passer perfekt til Anne og Kurts smag og omgivelser. Som arkitekt, designer eller entreprenør er der mulighed for at boltre sig stilmæssigt og skabe det resultat, der passer perfekt til jeres bygherre.
Tak til Anne og Kurt for at vælge Villa Fliser og give andre muligheden for at se hvordan fliserne kan skabe en individuel stil!

www.villafliser.dk

Square18Udendørs_9_bearbejdet

Kontaktinformation