<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Alux solafskaermning til tiden
Alux A/S

Annonce

Alux - solafskærmning til tiden

Alux A/S er leverandør af solafskærmning og sikring til mange af tidens større og markante byggerier. Solafskærmning er blevet en nødvendig del af tidens byggeri både på grund af krav til bygningens energiforbrug og ikke mindst kravet til et godt indeklima.

 

Screens er markedets mest anvendte form for udvendig aktiv solafskærmning. Med vindstabilitet helt op til 32 m/sek. er Alux screens samtidig en af de mest vindstabile dynamiske afskærmninger på markedet. De leveres med kassette i mange forskellige størrelser og former, således de kan indpasses i alle typer af byggerier.

 


Persienner
 giver optimal solafskærmning og sikrer samtidig, at man bevarer et godt udsyn. Alux facadepersienner fås i flere størrelser, hvor specielt de vindstabile 90 mm typer i Z- eller S-form giver bedre udsyn og langt flere nyttedage.


Vores innovative former for sol- og vindautomatik giver maksimal komfort og sikkerhed mod vindskader. Samtidig er der fuld integration til CTS- og ABA-systemer med mulighed for netværkstilslutning, således der kan tilgås via netværk i bygningen eller serviceres fra Alux’s serviceafdeling.


Specialløsninger
 er hyppigt efterspurgt af danske arkitekter. IBA i Kolding er et eksempel på en specialløsning med facadelameller udviklet i tæt samarbejde med arkitekt og entreprenør. Ud over at forsyne bygningen med en klimaskærm er de mange facadelameller med til at give bygningen karakter. Skjulte fastgørelser og lamellernes farvespil giver facaden lethed og variation i forhold til solens refleksion på lamellerne.

Kontaktinformation
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Tlf:+45 70262140
Email:   alux@alux.dk
alux-as