<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Alux Se roer og proevekoer multifunktionelt sikkerhedsgardin
Alux: Se, rør og prøvekør multifunktionelt sikkerhedsgardin

Annonce

Alux: Se, rør og prøvekør multifunktionelt sikkerhedsgardin

I HUSET i Middelfart kan man nu med egne øjne opleve, hvordan SafeRoller sikkerhedsgardinet fungerer.

 

Alux har i Middelfart bygget en model med et vinduesparti, hvor SafeRoller Combi er installeret med kontakt og fjernbetjening. På den måde kan man selv trykke på knapperne og se og høre gardinet kører op og ned.

 

Oplev mulighederne på egen krop

Det har længe været et ønske for Alux at kunne præsentere SafeRolleren til danskerne på denne måde. Det kan nemlig være svært helt at forestille sig, hvordan sådan en sikringsløsning ser ud og fungerer i praksis.

 

SafeRoller Combi består af et sikkerhedsgardin af smalle alu-lameller og et tekstil rullegardin, som kan køres op og ned uafhængigt af hinanden. På den måde får man flere anvendelsesmuligheder med løsningen: Først og fremmest indbrudssikring og solafskærmning først, men vælger man perforerede lameller, så får man desuden flere muligheder for at regulere lysindfald og udluftning og dermed et optimeret indeklima.

 

 

Nu har du muligheden for at tage ind i HUSET og prøve det af.

Læs mere på: www.huset-middelfart.dk

 

For flere oplysninger om SafeRoller, så klik her: http://www.alux.dk/tyveri-og-brandsikring/sikring-til-private/sikkerhedsgardin/saferoller/

 

Kontaktinformation
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Tlf:+45 70262140
Email:   alux@alux.dk
Alux-Se-roer-og-proevekoer-multifunktionelt-sikkerhedsgardin