<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Alux klar med ny v kststrategi efter konsolidering
Alux klar med ny vækststrategi efter konsolidering

Annonce

Alux klar med ny vækststrategi efter konsolidering

Alux A/S’ 4500 m2 fabrik ligger i Silkeborg, hvor de fleste af virksomhedens 45 medarbejdere holder til. For at betjene kunderne bedst muligt i hele landet, har man ligeledes et lager i Solrød.


Overtagelsen af MidtSun danner grobund for en ny vækststrategi for virksomheden Alux A/S, der er kendt som en af markedets foretrukne inden for solafskærmning og sikringsgitre til det skandinaviske marked.


Alux vil med overtagelsen
for alvor tage kampen op på markedet for større solafskærmningsprojekter i Danmark og går efter markedslederpositionen. Bill Jensen – indehaver og grundlægger af Alux – og MidtSun ejer Ole Iversen – har fundet fælles fodfæste i målsætningen om at styrke projektsalget inden for solafskærmning. 


- MidtSun har igennem det seneste årti positioneret sig blandt de mest fremtrædende leverandører af større solafskærmningsprojekter i Danmark. Derfor er denne overtagelse et oplagt vækstskridt i retning af flere og større projektopgaver for os, udtaler Bill Jensen.

Læs mere om Solafskærmning


Projekt Sol

Bill Jensen peger på synergimulighederne mellem Alux’ 30 års erfaring indenfor levering samt montering af solafskærmning i ind- og udland, og MidtSuns succes med større solafskærmningsprojekter overalt i landet, som succesformlen på den kommende vækststrategi:


- Kunderne vil først og fremmest opleve en markant forøgelse i produktprogrammet hvilket sammen med et endnu større know-how og en højere kapacitet betyder, at vi fremover kan tilbyde flere løsninger i samme høje kvalitet, som vi er kendt for.


- Det større produktprogram omhandler alt fra solskærme og persienner over rullegitre, jalousiskabe, saksegitre, faste gitre, brandjalousier og brandgardiner. Udover kvaliteten vil prisen og servicen være den samme som altid, lover Bill Jensen.


Aktuelt

Alux er i slutfasen med færdiggørelse af en leverance til Det Nye Universitetshospital i Skejby på mere end 4.000 udvendige persienner med styring og automatik. En opgave, der har krævet stor ekspertise i opbygningen af digitale styringssystemer, som er noget af det mest komplekse, der pt. er tilgængeligt på det europæiske marked.
Kontaktinformation
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Tlf:+45 70262140
Email:   alux@alux.dk
Alux-klar-med-ny-v-kststrategi-efter-konsolidering