<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Producent af solafsk rmning og tyverisikring vil v re markedsledende
Producent af solafskærmning og tyverisikring vil være markedsledende

Annonce

Producent af solafskærmning og tyverisikring vil være markedsledende

Overtagelsen af MidtSun danner grobund for en ny vækststrategi for virksomheden Alux A/S, der er kendt som én af markedets foretrukne inden for solafskærmning og sikringsgitre til det skandinaviske marked.

 

 

Alux A/S 4500 m² fabrik ligger i Silkeborg, hvor de fleste af virksomhedens 45 medarbejdere holder til. For at betjene kunderne bedst muligt i hele landet, har man ligeledes et lager i Solrød. Alux vil med overtagelsen for alvor tage kampen op på markedet for større solafskærmningsprojekter i Danmark og går efter markedslederpositionen. På grund af stor travlhed har man siden overtagelsen af MidtSun ansat to montører og yderligere to medarbejdere til montagekontor og teknisk afdeling.


Læs mere om Solafskærmning

 

Flere projektopgaver undervejs

Alux er pt. involveret i flere forskellige projekter, eksempelvis Marel i Århus, Det Nye Universitetshospital i Aarhus DNU, shoppingcenteret Kronen i Vanløse og Broen shoppingcenter i Esbjerg mm.

 

Bill Jensen – indehaver og grundlægger af Alux – og MidtSun ejer Ole Iversen – har fundet fælles fodfæste i målsætningen om at styrke projektsalget inden for solafskærmning. 


- MidtSun har igennem det seneste årti positioneret sig blandt de mest fremtrædende leverandører af større solafskærmningsprojekter i Danmark. Derfor er denne overtagelse et oplagt vækstskridt i retning af flere og større projektopgaver for os, udtaler Bill Jensen.
Læs mere om Alarm & Sikring


Projekt Sol

Bill Jensen peger på synergimulighederne mellem Alux’ 30 års erfaring indenfor levering samt montering af solafskærmning i ind- og udland, og MidtSuns succes med større solafskærmningsprojekter overalt i landet, som succesformlen på den kommende vækststrategi:


- Kunderne vil først og fremmest opleve en markant forøgelse i produktprogrammet hvilket sammen med et endnu større know-how og en højere kapacitet betyder, at vi fremover kan tilbyde flere løsninger i samme høje kvalitet, som vi er kendt for.


- Det større produktprogram omhandler alt fra solskærme og persienner over rullegitre, jalousiskabe, saksegitre, faste gitre, brandjalousier og brandgardiner. Udover kvaliteten vil prisen og servicen være den samme som altid, lover Bill Jensen.

Kontaktinformation
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Tlf:+45 70262140
Email:   alux@alux.dk
Producent-af-solafsk-rmning-og-tyverisikring-vil-v-re-markedsledende