<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Sikkerhed og frisk luft p en og samme tid
Sikkerhed og frisk luft på en og samme tid

Annonce

Sikkerhed og frisk luft på en og samme tid

 

Det er altid en udfordring at sikre døre og vinduer mod indbrud – især når man samtidig vil have mulighed for at kunne lukke frisk luft ind. Alux producerer sikkerhedsgardiner, som både lukker luften ind og sørger for god sikring af kontorets ejendele.

 

Sikring og sikkerhed er hovedtemaerne hos den danske virksomhed Alux A/S, og det er ikke umiddelbart noget, man forbinder med hverken lette eller elegante løsninger. Men netop kombinationen af sikkerhed og æstetik går op i en højere enhed med SafeRoller – Alux’ sikkerhedsgardin i aluminium til vinduer og døre.

 

SafeRoller sikrer kontoret effektivt mod tyveri og er samtidig en løsning, som betjeningsmæssigt kan integreres optimalt på ethvert kontor. SafeRoller er et effektivt produkt, som fungerer næsten som en almindelig persienne.

 

Læs mere om Alarm og Sikring

 

Man kan forlade kontoret med vinduet åbent og jalousiet nede og således være sikret mod indbrud. Samtidig kan man anvende produktet som indvendig solafskærmning eller mørklægning, alt afhængig af hvilken variant man vælger. Man kan således arbejde med åbne vinduer i dejligt indeklima uden at blive forstyrret af vind og vejr, forklarer direktør hos Alux, Bill Jensen:

 

- Du kan åbne døre og vinduer på vid gab, rulle gardinet ned og være sikker på, at indbrudstyven ikke kan komme indenfor. Det betyder, at du trygt kan skabe gennemtræk på varme sommerdage - også selvom du ikke er på din plads.

 

Et dansk produkt

SafeRoller er udviklet og patenteret af danske Alux A/S, der blev kåret som årets sikkerhedsvirksomhed i 2013, og om udviklingen af gardinet forklarer Bill Jensen:

 

- SafeRoller er inspireret af butikkernes gitre, og vi har videreudviklet gardinet til en elegant og funktionel løsning til både erhverv og private boliger. SafeRoller fås til døre og vinduer i op til tre meters bredde og er testet efter alle europæiske sikkerhedsstandarder.

 

Kunderne kan vælge mellem flere farver og med og uden perforering af lamellerne. Lukkede lameller er ideelle til mørklægning af rum, hvor de perforerede lameller ikke kun sikrer dig mod ubudne gæster, men giver dig også nye muligheder for at opnå et behageligt indeklima.

 

Læs mere om Ventilation og Indeklima

 

Du kan skalsikre en hel virksomhed eller et helt hus, hvis du monterer det overalt, men det kan også være en ideel løsning på udvalgte og særligt udsatte døre og vinduer i forbindelse med en alarmløsning, der er opdelt i flere zoner.

 

Integrerbart i eksisterende bygninger såvel som i nybyggeri

SafeRoller er let at integrere i eksisterende bygninger og i nybyggeri, og man kan lave flotte løsninger, hvor man med de nye typer SafeRoller Combi kan løse flere funktioner:

 

- SafeRoller Combi er en videreudvikling af SafeRoller. Med SafeRoller Combi har vi ikke blot tænkt på sikring af kontorer, men også tænkt velvære ind i produktet. Og derfor har vi både et sikringsgardin og et solafskærmningsgardin i denne løsning – heraf ordet Combi.

 

Gardinerne kan køre separat, og vil man blot skærme for solen om dagen, kører man gardinet ned. Forlader man kontoret, køres sikkerhedsgardinet ned. Der kan vælges mellem et utal af farver og mønstre, så det er let og enkelt at finde netop den løsning, der passer til de individuelle ønsker.

Kontaktinformation
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Tlf:+45 70262140
Email:   alux@alux.dk
Sikkerhed-og-frisk-luft-p-en-og-samme-tid