<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> alux safe roller
SafeRoller fra ALUX - Indeklima med focus på design

Annonce

SafeRoller fra ALUX - Indeklima med focus på design

Sikkerhed  og indeklima  er blevet vigtige områder på kontorer og i private boliger, men der er ingen der er interesserede i at omdanne  hjemmet eller kontoret til et top security fængsel.  Derfor er der stor interesse for lette og lyse afskærmninger, der både stopper indbrudstyven, giver godt indeklima og opfylder vore høje krav til rumdesign.

Sikkerhed og indeklima er noget af det vigtigste,  når vi taler om trivsel. Der stilles større og større krav på disse områder og der bruges megen energi på at finde løsninger til at opfylde vore krav på en optimal og elegant måde.

Den nye SafeRoller fra ALUX opfylder disse krav.  Det er et sikkerhedsrullegardin,  udført i meget små alu-lameller, som  nærmest ligner  en almindelig indvendig persienne,  når det er rullet ned. Man får herved en ekstra skal, som aflukke for indbrudstyven,  når han slår ruden itu. Ideen med denne sikring er,  at sikre de svage bygningsdele, vinduer og døre, så de har samme sikringsniveau som resten af bygningen.

Det er således at over 80 % af samtlige indbrud sker gennem vinduer og døre. Man kan lade vinduet  være åben når SafeRoller er rullet ned, og man har optimal sikring og indeklima.

SafeRoller kan også leveres med små perforerede lameller, som derved tillader lys og luft at trænge igennem. Lader man vinduet stå på klem, således at varmen mellem vinduet og SafeRoller kan slippe ud, har man samme virkning som almindelige indvendige solafskærmninger, så som persienner, rullegardiner lamelgardiner og lignende. Man holder varmen ude og får frisk luft ind i rummet – indeklima !

SafeRoller kan leveres med flere typer boligtextiler, som er integreret sammen med produktet. Derved får man lækre og bløde overflader.

Man kan vælge mellem mange farver og mønstre, man kan også få printet foto og lignende på dugene.  Man kan vælge et let og lyst gardin,  hvis man vil have meget  lysindfald eller man kan vælge et tæt og mørkt gardin hvis man ønsker mørklægning.

Alux SafeRoller sikrer kontoret eller hjemmet effektivt mod indbrud og skaber tryghed og velvære for mennesker.

 

Læs mere omkring Saferoller på vores 2 pdf'er.

 

Saferoller koncept erhverv.pdf

 

Saferoller Koncept privat.pdf

Kontaktinformation
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Tlf:+45 70262140
Email:   alux@alux.dk
alux-safe-roller