<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> HR30W

Annonce

HR30W

HR30W er specielt designet til at give balanceret ventilation med varmegenvinding i soveværelser. Den har nærmest lydløs nattedrift og en dagtime-højhastinghed mulighed der larmer noget mere. Lav hastighed, lav støj, varmegenvinding med et pollen-filter giver en forbedring af indre miljøet.

 

HR30W - TIL SMÅ RUM

Eksempelvis soveværelser, med speciel pollen-filter, luftrensning og varmegenvinging

HR30W er en vægmodel, med en flere længde mulighed. Enheden er designet til kontinuerlig drift med op til 70% varmegenvinding, effektivt at kontrollere den interne relative luftfugtighed. Den er med et integrerede højeffektiv pollenfilter og er også med til at bekæmpe husstøvmider, det hjælper sundhed og den indendørs luftkvalitet. Frisk forvarmet luft udefra leveres kontinuerligt til værelse og samtidig udsuges den gammel fugtig luft.

 

læs mere omkring HR30W her

anven

Anven

ANVEN TILBYDER VENTILATORER TIL ETHVERT FORMÅL

Mit mål er at hjælpe bedst muligt hvor jeg kan og for at kunne hjælpe dig, skal jeg jo vide hvor ”skoen trykker”. Kig på produkterne, send en mail eller ring og snak med mig, så kigger vi på det. Intet problem er for stort eller for lille. Der er en løsning et eller andet sted, og lad os finde den.

 

Kontaktinformation
Anven
Baldersbækvej 18
2635 Ishøj
Tlf:29 76 66 31
Web:
Email:   anven@anven.dk