23biomat-1200x630px2

4 gode grunde til du skal rydde din kalender og være med på Biobaserede Byggematerialer

Nu er der ikke længe til konferencen Biobaserede Byggematerialer bliver skudt i gang den 23. & 24. august, men vi mangler dig. Her får du 4 gode grunde til, hvorfor du skal rydde din kalender og være med.

 

For tredje gang sætter Building Green fokus på de biobaserede byggematerialer, og inviterer branchen til at mødes for at lade sig inspirere, netværke og diskutere, hvordan vi kan overgå til et mere biogent byggeri, hvor vi bruger materialer som er fornybare og kan lagre CO2, og dermed bidrage til at nedbringe byggeriets klimaaftryk betragteligt.

 

Her får du 4 gode grunde til hvorfor du skal tilmelde dig og være med i næste uge:

 

1. Bliv klogere på forskellige materialer og deres anvendelse igennem oplæg fra nogle af landets førende arkitekter, byplanlæggere og forskere på området.

 

2. Føl og mærk biomaterialer. For første gang kan du opleve en  lille udstilling, hvor udstillere fra ind- og udland kommer og præsenterer eksempler på biobaserede materialer, som du kan bruge i dine projekter allerede i dag.

 

3. Vær med til to panelsamtaler, hvor vi sætter fokus på, hvor vi er i dag, og hvilke barrierer der er for udbredelsen af det biobaserede byggeri.

 

4. I år kigger vi særligt på lerjord, halm og strå, og så får du en masse inspiration til, hvordan du ved at kigge tilbage i tiden kan bygge fremtidens byggeri.

 

Find programmet og alle de mange spændende indlæg her

 

Ja tak, det vil jeg gerne opleve!

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Silkegade 17, 1113, København K
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email: info@buildinggreen.eu