Billede 3-stemningsbillede

Ansøg om en stand på Building Green Aarhus

Om lidt under to måneder inviterer Building Green den danske byggebranche indenfor til årets udgave af Building Green Aarhus – og du kan være med som udstiller!

 

Den 10. og 11. april vil Aarhus Congress Center være fyldt med tre scener og en stor udstilling med produkter og løsninger, der kan være med til at sikre mere bæredygtighed i fremtiden.

 

Building Green Aarhus den samler den danske byggebranchen om temaet ’Livgivende byer og arkitektur’. Vi fortsætter med at se mod den regenerative tilgang til byggeri, og du bliver klogere på, hvordan byer kan være livgivende og give mere liv tilbage, end de tager. Over 2 dage kan du opleve 80 talere på 3 scener og 70 udstillere med produkter og løsninger, der sætter fokus på bæredygtige tiltag til byggeriet. 

 

Som udstiller på Building Green Aarhus kan du være med i front for at finde se mod livgivende byer og fremme den grønne omstilling af byggebranchen. 

 

- Mød arkitekter, ingeniører, bygherrer, byplanlæggere, beslutningstager og mange andre i byggeriet

- Vis dine produkter og løsninger frem

- Vær med til at rykke på den grønne omstilling af branchen

- Bliv en del af et stort netværk med bæredygtighed som omdrejningspunkt

 

Vil du vide mere om dine muligheder og ansøge om en stand? Så tag fat i Sales & Relation Manager Henriette Engel på 22117015 eller sales@buildinggreen.eu.

 

Du kan også læse mere her

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu