228A6556

Der skal også være plads til at have det sjovt!

 

Ingen festival uden sjov og underholdning! På den helt nye festival HÅNDVÆRK den 24.-25. januar i Lokomotivværkstedet får du en masse relevant viden, som du kan bruge i dit arbejde med det samme. MEN vi skal også have det sjovt!

 

Håndværker-standup med komiker og tømrer Anders Nielsen

Anders Nielsen har i mange år levet et dobbeltliv og været tømrer om dagen og komiker efter mørkets frembrud. I dag er han mest komiker, men på HÅNDVÆRK er han begge dele. Anders kender til tømrerfaget og håndværkerbranchen, og du kan glæde dig til at grine af og med ham, når han går på scenen. Måske har du set Anders' sjove videoer om HÅNDVÆRK? Se den første lige her!

 

Vær med i det vildeste Power Tools Race

På powertool-værkstedet kan du bygge et el-værktøj om til den vildeste racer. Og derefter teste dine hænders værk op imod alle de andre ombyggede maskiner på STARK | Carl Ras Powertool Race-banen.

1) Vælg et stykke el-værktøj
2) Byg det om til den hurtigste, skøreste og flotteste racer
3) Let the race begin….

 

Standup og underholdning i verdensklasse

Der bliver masser at grine af midt i al det faglige. Udover Anders Nielsen kan du også sætte dig til rette og blive underholdt af Christian Fuhlendorff, der er en af Danmarks bedste standup-komikere. Måske kender du også Victor Lander fra Lego Masters eller Stormester? Han lægger også vejen forbi Lokomotivværkstedet og sørger for du kommer til at grine.

 

Tag en pause og et spil shuffleboard

Når du har brug for en lille pause fra alt det faglige, så er der også masser af andet sjovt, du kan give dig til. Der vil være forskellige lege og konkurrencer hos de mange udstillere, eller du kan tage en pause med et slag shuffleboard. Du kan også udfordre dine kollegaer – eller måske dine konkurrenter – i 5-kamp, der foregår på udvalgte stande.

 

Det her er blot nogle af de mange sjove ting, der venter dig i Lokomotivværkstedet på den helt nye festival HÅNDVÆRK den 24. & 25. januar. Du kan tjekke det vilde festivalprogram ud her

 

Der er kun en uge til nu – og vi kan næsten ikke vente! Har du husket at hente din gratis festivalbillet? Snup den lige her!

 

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email: info@buildinggreen.eu