24bga-nm-green-nedrivning-1200x630

En eftermiddag med viden om selektiv nedrivning, genbrug og renovering – helt gratis!

Vi står midt i en klimakrise, og der er vist ingen tvivl om at transformation, renovering, genbrug, omdannelse, upcycling og genanvendelse er en stor del af fremtiden, og at nedrivning og nybyg ikke længere kan være førstevalget. Til sommer træder tre nye bekendtgørelser om selektiv nedrivning også i kraft, der får stor betydning for branchen. 

 

På Building Green Aarhus den 10.-11. april har vi dedikeret en hel eftermiddag på scenen Green Sessions til spændende debatter, hvor du får sat fokus på selektiv nedrivning, genbrug og renovering.

 

Hvordan kommer vi bedst i gang? Hvad kommer de nye bekendtgørelse om selektiv nedrivning til at betyde? Hvordan håndterer vi genbrugsmaterialer? 

 

Herunder kan du se de tre spændende debatter. Du kan også se hele programmet for de tre scener her. 

 

Rådet for Bæredygtigt Byggeri: Branchesamtale om succesfulde renoveringer og genbrug af materialer 

Et nyt ordforråd er ved at finde vej ind i bygge- og ejendomsbranchen, hvor erkendelsen af, at nedrivning og nybyg ikke længere kan være førstevalget midt i en buldrende klimakrise. Men hvordan kommer vi bedst i gang? Og hvad skal der til for at skabe succesfulde renoveringer til gavn for mennesker, byer, lokalsamfund og klima?

 

Vær med i debatten sammen med Rådet for Bæredygtigt Byggeri og en række af branchens forskellige aktører. 

 

Debatdeltagere: Line Nørmark fra Transition, Olav de Linde fra Ejendomsselskabet Olav de Linde, Christian Wittrup fra, a:gain, Søren Tscherning fra Tscherning. Moderator: Line Tellefsen fra Rådet for Bæredygtigt Byggeri 

 

Teknologisk Institut: Klar til selektiv nedrivning? 

Til sommer rammer en ny virkelig, når der kommer tre nye bekendtgørelser om selektiv nedrivning. Men hvad kommer det til at betyde mere præcist? Vil de nye krav fremme den nødvendige cirkulære økonomi i byggeriet? Kræver det nye kompetencer hos nedriverne og i så fald hvilke? Og er branchen overhovedet klar til at få indført de nye regler?

 

Få svar på de spørgsmål, når Teknologisk Institut inviterer et panel med forskellige aktører til debat om selektiv nedrivning.

 

Debatdeltagere: Johannes Havemann Kissov Linnet fra Cirkulær Økonomi & Affald, Julie Katrine Jensen fra Norrecco, Marlene Thorman fra DGE Danmark, Peter Aufeldt fra Teknologisk Institut, Thomas Kingo Karlsen fra Kingo Karlsen Holding. Moderator: Martha Katrine Sørensen fra Teknologisk Institut 

 

Transition: Genbrug af byggematerialer – kan vi klare det, ja vi kan 

Man kan hurtigt komme i tanke om barrierer, når man vil arbejde med genbrug af byggematerialer. Der er dog masser af eksempler på at det kan lykkes. I denne panelsamtale berører vi forskellige konkrete eksempler på genbrug af byggematerialer, både fra rådgiverens, entreprænørens og leverandørens side.

 

Kom og hør hvordan genbrugsmaterialer finder vej til byggeriet, når Transition inviterer til debat om genbrug af byggematerialer. 

 

Debatdeltagere: Jan Rohde fra GreenDozer.com, Samuel Mydland fra JDH-BYG, Karen HH Andersen fra Sweco. Moderator: Line Nørmark fra Transition 

 

Kom og vær med i debatterne – vi lover, du bliver klogere på fremtidens byggebranche!

Tilmeld dig gratis her! 

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu